Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eveniment grandios la Opera Naţională pentru motorsportul românesc: 500 de premianţi, 1.000 de invitaţi

Eveniment grandios la Opera Naţională pentru motorsportul românesc: 500 de premianţi, 1.000 de invitaţigalerie foto
Comentarii

Cea mai mare gală festivă de final de an va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Naţională din Capitală, acolo unde Federaţia Română de Automobilism Sportiv organizează Gala Campionilor pentru sezonul 2022.

Un total se aproximativ 1.000 de persoane vor asista la eveniment, premianţi, oficiali şi invitaţi, transformând evenimentul într-o adevărată sărbătoare a automobilismului sportiv românesc. “Cel mai dificil lucru a fost să găsim un loc în care să încăpem cu toţii. Federaţia a crescut mult şi de la an la an, numărul participanţilor este tot mai mare. Suntem onoraţi că putem organiza un eveniment de asemenea amploare”, a declarat preşedintele Norris Măgeanu.

Cifrele pregătite pentru mâine sunt impresionante. Se vor acorda nu mai puţin de 650 de trofee, iar aproape 500 de sportivi din 24 de campionate vor urca pe podiumul special amenajat pe scena operei. Recordmenul din acest an va fi veteranul Mihai Alexandrescu. După ce a concurat în 5 campionate distincte, acesta va primi 14 trofee, dintre care 8 pentru locul 1.

Un alt număr interesant este cel al femeilor care vor urca pe podium. Deşi de multe ori considerat un sport al bărbaţilor, doamnele şi domnişoarele din automobilismul românesc continuă să impresioneze, iar anul acesta vor urca de 75 de ori pe podium la premierea a 17 campionate.

Afla mai multe despre: evenimentopera nationalafederatia romana de automobilism sportiv 

viewscnt
Articole similare