Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Evenimentul anului la Călăraşi! Eforturi incredibile pentru meciul cu FCSB. Cât plătesc pentru nocturna adusă din Italia

Evenimentul anului la Călăraşi! Eforturi incredibile pentru meciul cu FCSB. Cât plătesc pentru nocturna adusă din Italia

Cupa României

Comentarii

Dunărea Călăraşi a început deja pregătirile pentru meciul cu FCSB din optimile Cupei României, programat să se dispute pe 1 noiembrie, de la 21:45.

  • Toate meciurile din optimile Cupei României se văd LIVE pe Telekom Sport

Pentru că arena din Călăraşi nu dispune de o instalaţie de nocturnă, oficialii nou-promovatei au decis să închirieze o nocturnă mobilă ce va fi adusă din Italia în schimbul a 45.000 de euro. Pentru a încerca să "amortizeze" investiţia, călărăşenii vor cere LPF ca şi meciul cu Gaz Metan, programat pe 28 octombrie, înainte de confruntarea cu FCSB, să se dispute tot în nocturnă.

„Facem tot posibilul ca meciul să se joace în nocturnă la ora stabilită: 21:45. Pe 27 octombrie vom avea nocturna la Călăraşi. Mai mult, purtăm discuţii cu cei de la Gaz Metan să jucăm în nocturnă meciul din campionat programat pe 28 octombrie„, a declarat Florin Brişan, preşedintele AFC Dunărea, citat de editia.ro.

Preţurile biletelor, pe măsură


Călărăşenii au anunţat şi preţurile biletelor pentru meciul cu FCSB. Cele mai ieftine tichete costă 20 de lei, însă există şi bilete ce pot fi achiziţionate cu 120 de lei, la tribuna acoperită.
 

  • Iată preţurile fixate: Peluze: 20 lei; Tribuna I: 30 lei; Tribuna a II-a: 40 lei; Tribuna acoperită: 120 lei;

Afla mai multe despre: calarasifcsbitalianocturnacupa 

viewscnt
Articole similare