Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Everton a anunţat diagnosticul lui Andre Gomes, după accidentarea "horror" suferită în partida cu Tottenham Hotspur

Everton a anunţat diagnosticul lui Andre Gomes, după accidentarea "horror" suferită în partida cu Tottenham Hotspur
Comentarii

Mijlocaşul portughez al celor de al Everton, Andre Gomes, va fi supus unei intervenţii chirurgicale astăzi, după ce duminică seară a suferit o accidentare oribilă, în partida pe care echipa sa a disputat-o contra lui Tottenham, în Premier League.

În minutul 79 al meciului, sud-coreeanul Heung-Min Son a avut o intervenţie imprudentă la Andre Gomes ce a dus la dislocarea gleznei jucătorului. Meciul a fost oprit şase minute pe Goddison Park, timp în care jucătorii celor două formaţii au asistat îngroziţi la ţipetele de durere ale portughezului. 

Cel mai afectat a fost sud-correanul Son, care a izbucnit în plans şi este, în continuare, în stare de şoc. Arbitrul partidei l-a eliminat din joc, însă acest lucru contează mai puţin comparativ cu accidentarea lui Gomes.

Imediat, Andre Gomes a fost preluat de un echipaj medical de specialitate şi transportat la cel mai apropiat spital, acolo unde s-a stabilit că acesta a suferit o fractură cu dislocare a gleznei drepte. Pentru fotbalistul în vârstă de 26 de ani, sezonul 2019-2020 s-a încheiat prematur.

 

Afla mai multe despre: fotbalevertongomes 

viewscnt
Articole similare