Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Everton - Liverpool. Cea mai bună cotă de jucat la acest derby

Everton - Liverpool. Cea mai bună cotă de jucat la acest derby

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Everton - Liverpool Anglia 07.04.2018. Ziua de fotbal din Premier League începe cu un derby de tradiţie, iar Liverpool este pe val după victoria senzaţională din Ligă împotriva lui Man City.

Ponturi pariuri Everton - Liverpool Anglia 07.04.2018

Everton a avut evoluţii oscilante în acest sezon, dar a făcut destul pentru a-şi asigura locul în prima ligă pentur sezonul viitor. Echipa lui Sam Allerdyce este pe locul 9 în clasament, cu 40 de puncte strânse până acum. În ultimele cinci etape, Everton a înregistrat două victorii şi trei înfrângeri. Runda precedentă, echipa a fost învinsă de liderul Manchester City, scor 1-3. Eşecul cu cetăţenii lui Pep Guardiola a pus capăt unei serii de patru meciuri fără înfrângere pe teren propriu. În toată această perioadă, gruparea de pe Goodison Park obţinuse zece puncte. Palmaresul echipei pe teren propriu în acest sezon de Premier League este de opt victorii, două remize şi cinci înfrângeri.

Ponturi pariuri Everton - Liverpool Anglia 07.04.2018

Liverpool vine cu un moral de fier după victoria de la mijlocul săptămânii, cu Manchester City, scor 3-0, şi va dori să îşi ia revanşa în faţa rivalilor de pe Merseyside, după remiza din meciul tur. Cormoranii au marcat cel puţin două goluri în 9 din ultimele 11 meciuri disputate în deplasare.

Liverpool este neînvinsă în faţa lui Everton în ultimele 16 dueluri directe. Precedentul succes al lui Everton datează din 2010, când albaştrii s-au impus cu 2-0. Echipa lui Jurgen Klopp este neînvinsă în 21 din ultimele 23 de etape din Premier League. Excepţie fac meciurile cu Man United (1-2) şi Swansea (0-1)

Echipele probabile

Everton (4-2-3-1): Pickford - Coleman, Keane, Williams, Baines - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Rooney, Bolasie - Tosun
Absenţi: Gueye, Davies (incerţi), McCarthy, Stekelenburg, Sigurdsson, Hoolgate, Mangala

Liverpool (4-3-3): Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Dijk, Moreno - Milner, Henderson, Wijnaldum - Chamberlain, Firmino, Mane
Absenţi: Can, Salah (incerţi), Gomez, Klavan, Matip, Llallana, Clyne

Everton - Liverpool PsF X @ 1.70

Afla mai multe despre: evertonliverpoolponturi pariurianglia 

viewscnt
Articole similare