Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Everton - Southampton. Meci cu miză mare pentru oaspeţi

Everton - Southampton. Meci cu miză mare pentru oaspeţi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Everton - Southampton Anglia 05.05.2018. Se anunţă un meci tensionat, Southampton venind la Liverpool cu gândul de a câştiga pentru a păstra şanse la evitarea retrogradării.

Ponturi pariuri Everton - Southampton Anglia 05.05.2018

Meciul este unul decisiv pentru echipa oaspete, Southampton este pe primul loc retrogradabil la un singur punct de Swansea. Everton are însă o formă de moment foarte bună.

Cote mari şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi!

Gazdele sunt pe locul opt în clasament cu 48 de puncte şi au un golaveraj total de 42-54. În ultimele cinci etape au un bilanţ bun: două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere. În jocurile de pe teren propriu din acest sezon au reuşit zece victorii şi trei egaluri din 18 etape disputate şi au un golaveraj total de 27-21. În jocurile în care este implicată Everton se marchează o medie de 2,7 goluri per meci, dar gazdele vin după patru partide consecutive în care rezultatul a fost de sub 2,5 goluri în meci. Oaspeţii sunt pe locul 18 cu 32 de puncte şi au un golaveraj total de 35-54.

Ponturi pariuri Everton - Southampton Anglia 05.05.2018

Forma de moment este una foarte bună cu o victorie şi un egal în ultimele două etape disputate. În jocurile din deplasare au reuşit două victorii şi şapte egaluri din 17 etape disputate, cu un golaveraj total de 15-29. În jocurile disputate de sfinţi se marchează o medie de 2,5 goluri per meci, iar în patru din ultimele cinci etape, acesta a fost şi rezultatul final.

Everton - Southampton X2 @ 1.40

Afla mai multe despre: evertonsouthamptonponturi pariuripremier league 

viewscnt
Articole similare