Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Exagerează cu apartenenţă la Rapid”. MM Stoica şi Cristi Pulhac au ”pus lupa” pe Rareş Ilie: ”Nu l-am propulsat cam repede?” | EXCLUSIV

”Exagerează cu apartenenţă la Rapid”. MM Stoica şi Cristi Pulhac au ”pus lupa” pe Rareş Ilie: ”Nu l-am propulsat cam repede?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

România U21 a câştigat categoric meciul cu Albania U21, scor 5-0.

Componentul naţionalei U21 a României, Rareş Ilie (20 de ani), a revenit pe Giuleşti şi a marcat în victoria spectaculoasă a ”micilor tricolori” contra Albaniei U21.

Partida a avut loc în Giuleşti, iar marcatorii au fost: Louis Munteanu (7), din penalty, Matei Ilie (14), Rareş Ilie (37), Grameni (54), şi Danciu (85). Pentru Rareş Ilie a fost un gol special, deoarece a încris pe stadionul fostei sale echipe de club, Rapid Bucureşti.

”Nu l-am propulsat cam repede?”

Prestaţia fostului rapidist a fost analizată de Cristi Pulhac şi MM Stoica, în direct, pe Orange Sport.

Dan Udrea: ”A plecat la Rapid acum un an şi trei luni. A progresat?”.

Mihai Stoica: ”Yverdon - Lausanne - rezervă; Lausanne - Lugano - rezervă. Lausanne - Lugano - 45 de minute. Lausanne - Basel - un minut.  Lausanne - Lausanne Ouchy, derby local - 13 minute. Deci, nu!”.

Cristian Pulhac: ”Dar se vede şi în jocul lui. Nu mai are încrederea pe care o avea. Când nu joci e greu să vii să demonstrezi”.

Dan Udrea: ”Nu joci la Nice, înţeleg. Te duci la Israel, nu joci. Te duci în Elveţia, şi nu te duci la Young Boys. Te duci la o echipă la care poţi să joci, dar o faci puţin. D-asta zic că mi se pare un caz interesant, pentru că aici a arătat foarte multe lucruri bune”.

Cristian Pulhac: ”Nu l-am propulsat cam repede? Şase luni sunt puţine pentru un jucător de a arăta lucruri. Dacă vrei să fii şi mai validat, trebuia să joci şi într-o cupă europeană.”

Dan Udrea: ”Ai mai spus că în trecut aveai nevoie de un sezon întreg jucat bine pentru a fi validat”.

MM Stoica: ”Nu e un caz pierdut. Calităţi are. Are doar 20 de ani. Sunt convins că e un copil cuminte şi serios. Poate exagerează cu chestia asta - cu apartenenţa pentru Rapid. Dă bine la suporteri.

Acum, la Rapid, s-au cam ocupat poziţiile de Under. Nu am crezut niciodată că nu va juca în Elveţia. Atunci, cred că este o problemă.”

În prezent, Rareş Ilie evoluează în Elveţia, la Lausanne, acolo unde a fost împrumutat pentru acest sezon de Nice.

NEWS ALERT | Edi Iordănescu s-a decis! 4 jucători, OUT din lotul României pentru meciul cu Israel

Afla mai multe despre: rapidrareş iliemm stoicanaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare