Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Excepţional!". FCSB l-a forţat pe un post incomod şi Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă: "A fost excelent" | EXCLUSIV

"Excepţional!". FCSB l-a forţat pe un post incomod şi Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă: "A fost excelent" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a analizat meciul U Cluj - FCSB 0-0 şi l-a lăudat pe Ovidiu Popescu (30 de ani), cel pe care "roş-albaştrii" l-au forţat pe o poziţie incomodă, dar pe care a mai jucat în trecut şi s-a descurcat decent. De această dată a fost "excepţinal", a spus MM.

Cu Joyskim Dawa (27 de ani) plecat în Franţa pentru că soţia sa a născut, FCSB a fost nevoită să apeleze la o improvizaţie în centrul defensivei. Stafful "roş-albaştrilor" l-a ales pe Ovidiu Popescu să facă pereche cu Siyabonga Ngezana, iar mijlocaşul defensiv reprofilat fundaş central s-a descurcat excelent.

Mihai Stoica, doar cuvinte de laudă pentru Ovidiu Popescu, "sacrificat" pe postul de fundaş central cu U Cluj: "Excelent"

Mihai Stoica a lăudat evoluţia lui Ovidiu Popescu în poziţia de fundaş central şi a spus că "a fost excelent" pe faza de construcţie a "roş-albaştrilor".

"Evoluţie excepţională a lui Ovidiu Popescu pe o poziţie unde mulţi îşi dădeau coate când l-au văzut. De câte ori a fost fundaş central, e al 7-lea sau al 8-lea meci, a jucat foarte bine. Pe construcţie, cel puţin în partea a doua a meciului, când U Cluj se retrăsese, a fost excelent. El şi Şut", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ovidiu Popescu a jucat 29 de meciuri (1464 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Ovidiu Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicaovidiu popescufundas centralfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare