Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | 3 echipe din Liga 1 i-au trimis oferte lui Nicolae Dică

EXCLUSIV | 3 echipe din Liga 1 i-au trimis oferte lui Nicolae Dică

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică susţine că a primit mai multe oferte atât din Liga 1, cât şi din Liga 2 şi din străinătate.

Fost antrenor principal la FCSB, Nicolae Dică a acceptat în 2019 propunerea lui Mirel Rădoi de a-i deveni secund la echipa naţională.

Între timp, contractul cu FRF s-a terminat şi Dică dezvăluie acum că a primit mai multe oferte de la echipe de club din România şi din străinătate.

3 oferte primite de Nicolae Dică din Liga 1

Nicolae Dică şi-a început cariera de antrenor principal în ianuarie 2016, la echipa sa de suflet, FC Argeş. Deşi nu are o experienţă foarte consistentă în această meserie, el a reuşit deja să-şi facă o cotă bună.

Vârful carierei de antrenor l-a atins la FCSB, unde a fost aproape să câştige titlul în Liga 1. În 2019 a acceptat să i se alăture lui Mirel Rădoi la naţională, dar în continuare s-a bucurat de o cotă bună ca antrenor.

În tot acest timp în care a fost secund la echipa naţională, Nicolae Dică a dezvăluit că a primit mai multe oferte din Liga 1, Liga 2 şi una din străinătate.

Însă de fiecare dată a ales să continue proiectul început de Mirel Rădoi la echipa naţională.

”(Ai avut oferte cât ai fost la FRF?) Da, şi multe, nu una. (În afară de FCSB) Da, am avut 3 oferte din Liga 1 şi din Liga 2 mai multe. Şi am avut şi una de afară”, a dezvăluit Nicolae Dică la Telekom Sport.

Una dintre ofertele pe care Nicolae Dică le-a primit în ultimul an a fost chiar de la Gigi Becali. În vară, patronul FCSB i-a propus să revină, însă fostul atacant a refuzat, astfel că Gigi Becali l-a numit până la urmă pe Dinu Todoran.

Nicolae Dică a fost pe lista FCSB-ului şi după plecarea lui Edi Iordănescu, însă de această dată Gigi Becali a mers pe mâna lui Toni Petrea.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare