Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost aproape de FCSB, dar Alex Maxim are o altă echipă favorită în România: ”Mi-aş dori să joc la ei”

EXCLUSIV | A fost aproape de FCSB, dar Alex Maxim are o altă echipă favorită în România: ”Mi-aş dori să joc la ei”

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim a dezvăluit la Telekom Sport numele echipei din România pentru care ar vrea să joace pe final de carieră. Este vorba despre Ceahlăul Piatra Neamţ, echipa din oraşul său natal. În trecut, Alex Maxim a fost aproape de un transfer la FCSB.

Considerat un mare talent al generaţiei sale, Alex Maxim n-a apucat să joace niciun minut pentru echipa din oraşul în care s-a născut, Piatra Neamţ. Şi-a făcut junioratul la FC Ardealul, l-a continuat la Espanyol şi în ianuarie 2013 s-a transferat la Pandurii. A fost singura echipă de seniori din România pentru care a jucat. Însă Alex Maxim spune că şi-ar dori să apuce să joace cu Ceahlăul în Liga 1.
”(Iei în calcul să te mai întorci în Liga 1?) Nu spun nu niciodată, însă fac 30 de ani, am contract cu Mainz. Mi-aş dori să continui cât mai mult în străinătate. Mi-aş dori să joc la Ceahlăul Piatra Neamţ, în prima ligă”, a declarat Alex Maxim pentru Telekom Sport. 
Ceahlăul Piatra Neamţ este una dintre echipele din România care s-a confruntat cu mari probleme financiare, a intrat în faliment, a luat-o de jos şi acum peste pe locul 3 în seria sa din Liga a 3-a. 

Momentul în care Alex Maxim a fost aproape de un transfer la FCSB

În decembrie 2012, după lungi negocieri cu Pandurii, Gigi Becali se mândrea că a ajuns la o înţelegere pentru transferul lui Alex Maxim. Mutarea a picat însă în ultimul moment şi Maxim s-a transfert în aceeaşi iarnă la Vfb Stuttgart, care a plătit 1,5 milioane de euro. Ulterior, patronul FCSB a ajuns să regrete că a ratat acest transfer şi a afirmat că s-a lăsat influenţat de Mihai Stoica. 
În primul său an la Stuttgart, Maxim a avut jocuri excelente şi era printre cei mai buni din echipă, însă plecarea antrenorului care l-a adus, Bruno Labbadia, i-a afectat situaţia în vestiar. 

Afla mai multe despre: alex maxim 

viewscnt
Articole similare