Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost coleg cu Emiliano Sala şi acum joacă la o echipă din Liga 1: ”Am fost foarte aproapiaţi, am rămas fără cuvinte”

EXCLUSIV | A fost coleg cu Emiliano Sala şi acum joacă la o echipă din Liga 1: ”Am fost foarte aproapiaţi, am rămas fără cuvinte”

Superliga

Comentarii

Jules Iloki, jucător transferat în acestă iarnă de Concordia Chiajna, spune că era foarte apropiat de Emiliano Sala, jucător care a decedat într-un accident aviatic. Cei doi au fost colegi la Nantes.

Chiajna a reuşit în ultima săptămână câteva transferuri interesante. Printre ele, cel al lui Jules Iloki, care a jucat trei ani la Nantes şi a fost coleg cu Ciprian Tătăruşanu şi Emiliano Sala. Iloki a debutat în eşecul cu 2-1 în faţa Dunării Călăraşi şi la final a fost întrebat şi despre tragedia care a zguduit fotbalul mondial, accidentul aviatic în care a murit Emiliano Sala:

”A fost greu, pentru că a fost vorba de un om de care eu eram extrem de apropiat, când am aflat vestea am rămas fără cuvinte. Dar asta este viaţa şi vreau să urez condoleanţe familiei Sala”, a declarat Jules Iloki pentru Telekom Sport.

Avionul în care se afla Emiliano Sala s-a prăbuşit în Canalul Mânecii şi, după două săptămâni de căutări, corpul fostului atacant al lui Nantes a fost scos la suprafaţă. Fostul jucător argentinian se întorcea cu un avion privat la Cardiff, club care-l cumpărase de la Nantes.

Iloki a vorbit frumos şi despre Ciprian Tătăruşanu, chiar dacă spune că nu s-a consultat cu el înainte să accepte oferta de la Concordia Chiajna:

”Nu am discutat cu el înainte de a veni aici, cred că a aflat că sunt aici dar nu am vorbit deloc cu el. Tătăruşanu este un om deosebit, un portar de valoare, este titular meci de meci şi sper că va continua pe aceeaşi linie”, a mai spus Iloki.

Afla mai multe despre: concordia chiajnasalaliga 1 

viewscnt
Articole similare