Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost dusă cu zăhărelul! Helle Thomsen, după ce s-a despărţit de CSM Bucureşti: ”Mi-au spus că vom mai continua un an şi jumătate”

EXCLUSIV | A fost dusă cu zăhărelul! Helle Thomsen, după ce s-a despărţit de CSM Bucureşti: ”Mi-au spus că vom mai continua un an şi jumătate”

Handbal

Comentarii

Fosta antrenoare a CSMB, Helle Thomsen, a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport că oficialii echipei au mai încercat s-o demită şi în alte rânduri, iar în urmă cu doar trei săptămâni i-au confirmat că va rămâne la echipă pentru încă un an şi jumătate.

”Au încercat de mai multe ori (n.r. - să o demită). Eu aş fi rămas până la finalul sezonului, dar ei au decis să pună punct acum colaborării, să facă ceea ce consideră că e mai bine pentru echipă. Iar dacă au considerat că o schimbare este binevenită, asta au şi făcut”, a declarat Helle Thomsen pentru Telekom Sport.

Crezi că CSM poate ajunge în Final Four? ”Da, sunt convinsă de asta. Au o şansă pentru că sunt jucătoare extraordinare, o echipă bună iar dacă vor merge în direcţia potrivită pot ajunge în Final Four şi chiar să câştige Liga Campionilor”

I-au promis că vor continua cu ea, dar nu s-au ţinut de cuvânt

Antrenoarea daneză spune că nu are în acest moment vreo altă ofertă de la altă echipă pentru că în urmă cu doar trei săptămânii s-a întâlnit cu cei din conducerea clubului, iar aceştia i-au confirmat că va continua pentru încă un an şi jumătate la CSMB. ”Nu, acum 3 săptămâni m-am întâlnit cu cei din conducerea CSM şi mi-au spus că vom mai continua un an şi jumătate aşa că nu am mai vorbit cu alte cluburi gândindu-mă că voi continua aici” a spus fosta antrenoare a CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: handbal femininhelle thomsencsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare