Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A fost la CM 1994 şi s-a făcut remarcat la Dinamo, dar a fost crescut de Steaua: "Îmi pare rău"

EXCLUSIV | A fost la CM 1994 şi s-a făcut remarcat la Dinamo, dar a fost crescut de Steaua: "Îmi pare rău"
Comentarii

Marian Ivan (50 de ani) a făcut parte din lotul României de la Campionatul Mondial din 1994 şi este cunoscut, în special, pentru perioada petrecută la Dinamo, însă puţini ştiu că a fost crescut de Steaua.

Invitat în emisiunea Top Interviuri, Ivan a dezvăluit cum au decurs primi paşii în fotbal, la echipa din Ghencea: "Am fost coleg cu Cosmin Olăroiu, suntem prieteni chiar de la 10 ani. O mică perioadă a venit şi Ilie Dumitrescu, care el era la o grupă mai mare ca noi, a venit alături de noi.

"Încă de la republicani, Steaua, când eu eram la republicani, făceam antrenamente cu echipa mare în cursul săptămânii. A fost o mare onoare pentru mine şi vreau să vă spun că aveam mari emoţii, abia câştigaseră Cupa Campionilor. Eu şi Ilie Dumitrescu mergeam şi făceam antrenamente săptămânal cu echipa mare. 

Vreau să spun că mă uitam chiar şi cum se leagă la şireturi, era ceva incredibil. Nu îmi venea să cred că pot face antrenamente alături de campionii Europei. Apoi am trecut la republicani, la tineret şi mai departe", a declarat Ivan în cadrul emisiunii. 

Totuşi, atacantul cu trei selecţii în echipa naţională a României a avut altă traiectorie în carieră. Nu a bifat niciun meci în tricoul "roş-albastru", iar mai târziu avea să devină idol pentru marea rivală Dinamo. 

"Nu am apucat să debutez la Steaua, în schimb am fost în pregătire peste tot cu Steaua. Chiar la Forban, turnee în străinătate. Nu am apucat să debutez. Îmi pare rău, dar aşa a fost cariera mea.

Steaua m-a împrumutat la Brăila, pe mine şi pe alţi băieţi. Am reuşit în primul an să promovăm din Liga 2 în Liga 1, şi am mai rămas un an în Liga 1, la Progresul Brăila", a mai spus Ivan. 

Afla mai multe despre: marian ivan 

viewscnt
Articole similare