Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "A fost puţin ocolit!". Fotbalistul despre care Giovanni Becali crede că a fost sărit din schemă la naţională: "Ei nu trebuie să lipsească!"

EXCLUSIV | "A fost puţin ocolit!". Fotbalistul despre care Giovanni Becali crede că a fost sărit din schemă la naţională: "Ei nu trebuie să lipsească!"

Echipa națională

Comentarii

FCSB n-a avut niciun jucător convocat la echipa naţională a României pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria, toate trei încheiate cu înfrângeri pentru tricolori, dar Giovanni Becali (68 de ani) e de părere că Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase n-ar fi trebuit să lipsească de la lot. Tănase a fost doar pe lista de rezerve a selecţionerului Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi n-a convocat niciun fotbalist de la FCSB la echipa naţională, deşi Giovanni Becali e de părere că acest lucru trebuia să se întâmple. Dennis Man a fost conovcat la lotul de tineret, Florinel Coman e accidentat şi n-a putut fi luat, iar Florin Tănase a fost trecut doar pe lista de rezervă.

Giovanni Becali a spus că Tănase a fost cam ocolit de echipa naţională, nu doar în mandatul lui Mirel Rădoi. "Din această echipă naţională nu trebuie să lipsească Coman şi Dennis Man. Şi Tănase a fost puţin ocolit de echipa naţională. Tănase cred că trebuia luat, nu ştiu dacă să joace toate meciurile", a spus Giovanni Becali, pentru Telekom Sport.

Giovanni Becali întăreşte ideea vărului său, Gigi Becali

Gigi Becali (62 de ani) a vorbit şi el după meciurile naţionalei şi a spus că mai mulţi jucători de la FCSB ar fi trebuit convocaţi la echipa naţională. Man, Tănase, Coman şi Olaru, consideră Becali, n-ar fi trebuit să lipsească de sub tricolor. Giovanni Becali a întărit, prin declaraţiile sale, idee vărului său. ”Aia-i naţională? Fără Man, Coman, Tănase nu ai ce căuta la echipa naţională. Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta şi nu e convocat. Man, unul dintre cei mai buni, face 15.000.000 de euro, nu e convocat”, spunea Gigi Becali, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: giovanni becalifcsbconvocariechipa nationala 

viewscnt
Articole similare