Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”A semnat deja, o să fie anunţat în una-două zile!” Surpriză | Ce antrenor ar urma să preia naţionala României

EXCLUSIV | ”A semnat deja, o să fie anunţat în una-două zile!” Surpriză | Ce antrenor ar urma să preia naţionala Românieigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că naţionala şi-a găsit deja selecţioner şi acesta va fi prezentat în maximum două zile.

Răzvan Burleanu&Co se află în căutarea unui selecţioner încă de la mijlocul lunii noiembrie, când Mirel Rădoi s-a despărţit de naţională.

La aproape două luni distanţă, pare că FRF a găsit un antrenor pentru echipa naţională. Dumitru Dragomir susţine că acesta a semnat deja şi urmează să fie prezentat oficial.

Cine ar urma să fie noul selecţioner. Dragomir spune că acesta a semnat deja

De aproape două luni, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă căută un antrenor pentru echipa naţională. Cei doi au negociat cu câteva nume importante, dar aproape imposibil de adus: Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu.

Dintre cei trei, cel mai aproape de a semnat a fost Dan Petrescu, dar fostul fundaş al lui Chelsea a decis în cele din urmă să continue la CFR Cluj.

Şefii FRF au fost astfel nevoiţi să se reorienteze şi au întocmit o listă cu 10 antrenori care au fost luaţi în considerare pentru postul de selecţioner.

În ”finală” au intrat astfel Ladislau Boloni, Edi Iordănescu şi Adrian Mutu. FRF a deschis negocierile cu fostul mare mijlocaş al Stelei, însă Loţi Boloni nu s-a lăsat uşor.

Antrenorul în vârstă de 68 de ani a pus mai multe condiţii, printre care durata contractului să fie de 4 ani. În acelaşi timp, FRF a insistat pe variante de doi ani de contract, plus alţi doi, în funcţie de performanţe.

Miercuri seara au apărut însă informaţii că Ladislau Boloni ar fi refuzat oferta FRF. Însă Dumitru Dragomir vine cu o declaraţie surprinzător şi susţine că fostul antrenor al lui Sporting Lisabona a semnat deja

”Eu ştiu că Boloni a semnat, va fi anunţat în una-două zile ca selecţioner”, a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro

Fostul preşedinte al LPF a explicat însă şi care sunt următoarele două variante ale FRF, dacă totuşi înţelegerea cu Ladislau Boloni ar pica în ultimul moment:

”Dacă, totuşi, n-a semnat, să-i ofertezi pe Mutu şi Iordănescu e o jignire pentru amândoi. Pentru că asta înseamnă că sunt a cincea roată la căruţă, ceea ce nu e normal.

Iar în cazul în care Edi va fi abordat pentru o discuţie, sigur nu vă accepta în situaţia dată. Cu Mutu poate s-ar putea discuta, dar cu Edi nu”, a mai spus Dragomir pentru telekomsport.ro.

Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare