Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Piţurcă a plecat de la Universitatea Craiova: "Ştiu că asta îşi dorea"

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Piţurcă a plecat de la Universitatea Craiova: "Ştiu că asta îşi dorea"
Comentarii

Eugen Neagoe a fost invitat în studioul Telekom Sport şi a dezvăluit de ce a plecat Victor Piţurcă de la Universitatea Craiova

"M-a surprins şi poate nu m-a surprins plecarea lui Piţurcă de la Craiova, nu ştiu cum să vă răspund la întrebarea asta. Ştiu că îşi dorea foarte mult să întărească echipa. Nu pentru că Universitatea nu dispune de jucători valoroşi, Craiova are jucători foarte valoroşi, dar, ca orice antrenor, îşi dorea să abordeze aceste ultime patru jocuri din sezonul regulat, plus play-off-ul, cu o echipă mult mai puternică" , a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Piţurcă a surprins pe toată lumea şi a plecat de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a surprins pe toată lumea la începutul acestui an, după ce a anunţat despărţirea de Victor Piţurcă.

Cele două tabere au ajuns la concluzia că nu mai pot colabora şi în a doua parte a sezonului, Victor Piţurcă fiind nemulţumit de atitudinea şefilor clubului, care, conform declaraţiilor antrenorului, nu şi-au respectat promisiunea de a întări lotul echipei în pauza de iarnă.

Astfel, Victor Piţurcă şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, la doar patru luni de la prezentarea sa pe banca tehnică a oltenilor. Evident, acum, oficialii clubului sunt în căutarea unui nou antrenor care să poată să resusciteze echipa. În plus, imediat după plecarea lui Victor Piţurcă, Universitatea Craiova şi-a prezentat şi primul transfer realizat în această iarnă, Dan Nistor.

Afla mai multe despre: craiovapiturca 

viewscnt
Articole similare