Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adi Vasile, îngrijorat înaintea meciului cu Esbjerg, din Liga Campionilor: "Întâlnim cea mai bună echipă din grupa noastră"

EXCLUSIV | Adi Vasile, îngrijorat înaintea meciului cu Esbjerg, din Liga Campionilor: "Întâlnim cea mai bună echipă din grupa noastră"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a încheiat la egalitate cu CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, 23-23 (9-11), miercuri seara, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Neagu, cu 10 goluri, a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului, iar Carmen Martin a marcat de 5 ori. 

Pentru CSM Bucureşti urmează meciul cu Esbjerg, liderul grupei din Liga Campionilor. Cele două se vor întâlni duminică, de la ora 15:00.

"Am făcut prea multe greşeli tehnice şi cred că acolo se vede perioada asta de izolare. Sunt două zile de când am ieşit din casă şi în astea două zile am încercat să fim cât mai mult 6 contra 6.

Sunt în continuare încă două zile în care să pregătim meciul cu Esbjerg care o să fie un meci cred foarte atractiv pentru că aşa sunt toate meciurile pe care le jucăm împotriva lor. Întâlnim o echipă care până acum în grupa noastră a fost detaşat cea mai bună echipă.

Este un sezon foarte bun pentru Esbjerg, cu jucătoare în vârstă" , a declarat Adi Vasile pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare