Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Ilie a dezvăluit ofertele incredibile pe care le-a avut în 1998: ”M-au sunat de la Manchester United. Am vrut să joc lângă Hagi!”

EXCLUSIV | Adrian Ilie a dezvăluit ofertele incredibile pe care le-a avut în 1998: ”M-au sunat de la Manchester United. Am vrut să joc lângă Hagi!”
Comentarii

Adrian Ilie a fost invitat în cadrul Sport Cast cu Sile, podcastul Orange Sport.

Adrian Ilie este unul dintre mari atacanţi pe care România i-a avut de-a lungul istoriei. Jucătorul român a rupt plasele când juca pentru Valencia, echipă alături de care a reuşit să câştige campionatul şi cupa în Spania.

Atacantul a vorbit despre ofertele pe care le-a avut în 1998. El recunoaşte că după meciul cu Anglia, a fost contactat de o persoană din interiorul clubului Manchester United care l-a întrebat dacă ar dori să meargă în Premier League. 

De asemenea, el a recunoscut că a fost căutat de cei de la AC Milan, după ce şi-a terminat contractul cu Valencia. Mai mult decât atât, atacantul central spune că a avut posibilitatea să ajungă la Atletico Madrid.  

”M-au sunat de la Manchester United. Am vrut să joc lângă Hagi!”

”În 98, au fost oferte pe la club. Din ce se scria prin ziare şi ce am mai fost contactat. AC Milan a fost după ce am terminat cu Valencia. Dar din ce s-a scris în ziare, Real Madrid şi Manchester United. După meciul cu Anglia, m-a contactat cineva din club, dacă aş vrea un transfer în Anglia. 

Le-am spus să vorbească cu cei de la Valencia, că eu sunt la mondiale. Nu îmi pare rău, că în perioada mea din Spania, am ajuns în două finale, am câştigat şi campionatul şi cupa. Din punctul meu de vedere, ăsta a fost traseul meu. 

Dacă mergeam la Real Madrid, poate după ce terminam contractul cu Valencia. Şi înainte să plec la Galatasaray am avut alte oferte şi cred că am făcut cea mai bună alegere. Atletico Madrid, cred că am făcut cea mai bună alegere.

M-a întrebat cineva din club cum am ajuns la Galatasaray. Pentru mine a contat foarte mult să ajung la Galatasaray, că era Hagi acolo. Voiam să ajung cu el, să simt fotbalul. Cariera mea a ajuns doar în sus”, a spus Adrian Ilie în podcastul Orange Sport. 

Adrian Ilie a evoluat la următoarele echipe: Electroputere (1992-1993), Steaua (1993-1996), Galatasaray (1996-1997), Valencia (1998-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005) şi Germinal Beerschot (2005-2006).

15 trofee a cucerit "Cobra" (4 titluri de campion al României cu Steaua, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, titlul şi Supercupa Turciei cu Galatasaray, titlu de campion, Cupa şi Supercupa Spaniei cu Valencia şi Cupa Elveţiei cu Zurich)

Afla mai multe despre: adrian ilie-real madrid-manchester united 

viewscnt
Articole similare