Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea l-a urmărit pe Toşca în PAOK - Chelsea: ”A făcut faţă duelului cu Pedro!”

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea l-a urmărit pe Toşca în PAOK - Chelsea: ”A făcut faţă duelului cu Pedro!”

Stranieri

Comentarii

Secundul lui Cosmin Contra, Adrian Mihalcea s-a deplasat la Salonic pentru a urmări evoluţia internaţionalului român, Alin Toşca. PAOK a pierdut duelul cu Chelsea, scor 0-1, iar Toşca a jucat 90 de minute.

Pentru fostul stelist a fost primul meci oficial în tricoul grecilor. El a format linia de patru defensivă alături de Vieirinha, Khacheridi şi Fernando Varela: ”Mi-a plăcut Toşca. Chiar dacă este de puţin timp la echipă, are dialog cu toată lumea şi pare că e de-o viaţă acolo. În plus el e genul de fotbalist care nu se sperie de adversar” a declarat Mihalcea pentru Telekom Sport. ”A reuşit în multe momente să îi ţină piept lui Pedro, fotbalist cu calităţi fantastice” a mai adăugat secundul lui Cosmin Contra, comentând evoluţia fotbalistului român.

Mihalcea crede că  pentru Alin Toşca, astfel de meciuri cum a fost cel cu Chelsea pot fi un plus pentru experienţa sa, dar şi pentru echipa reprezentativă: ”Avem nevoie de jucători care joacă meciuri întregi, meciuri internaţionale, meciuri cu echipe puternice. Da, se poate spune că poate fi un plus pentru el în vederea meciurilor la echipa naţională”

Despre duelul dintre PAOK şi Chelsea, fostul antrenor de la Dunărea Călăraşi a spus: ”Nu poţi să te duci să ataci Chelsea. O echipă foarte solidă, care îţi dă impresia că poate ţine posesia chiar şi 90 de minute. Nu cred că au fost momente reale în care PAOK putea să devină cu adevărat periculoasă, dar mi-a plăcut determinarea şi aşezarea lor defensivă” a spus Adi Mihalcea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian mihalceaalin toşcapaok salonic 

viewscnt
Articole similare