Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ALERTĂ totală în Liga I. Becali îşi face din nou "Dream Team" la FCSB. Budescu a recunoscut discuţiile: "Am vorbit cu Gigi, de ce să nu mă întorc?"

EXCLUSIV | ALERTĂ totală în Liga I. Becali îşi face din nou "Dream Team" la FCSB. Budescu a recunoscut discuţiile: "Am vorbit cu Gigi, de ce să nu mă întorc?"

FCSB

Comentarii

FCSB este principala favorită la titlu în actualul sezon, iar Gigi Becali vrea să îi întărească serios lotul lui Toni Petrea, astfel încât roş-albaştrii să nu mai piardă lupta pentru campionat cu CFR Cluj sau cu Universitatea Craiova.

În 2015 a luat FCSB ultimul titlu în Liga I, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deşi pe banca tehnică a roş-albaştrilor s-au regăsit nume precum Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică sau Mihai Teja, Gigi Becali şi-a văzut de fiecare dată visul ruinat, iar echipa sa a pierdut duelurile cu CFR Cluj, cu Astra sau cu FC Viitorul în lupta pentru titlu.

Acum, la finalul turului din sezonul regulat, FCSB este pe primul loc în clasament, iar patronul roş-albaştrilor are mari speranţe că echipa sa poate da lovitura mult aşteptată. Pentru a fi sigur de titlu, Gigi Becali negociază şi revenirea lui Constantin Budescu la echipă. De altfel, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, mijlocaşul Astrei a recunoscut că este interesat de o nouă mutare la FCSB.

Gigi Becali îşi face din nou "Dream Team" la FCSB. Budescu a recunoscut discuţiile: "Am vorbit cu Gigi, de ce să nu mă întorc?"

"De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer. Suntem prieteni şi atât. Vorbim în general despre fotbal, aşa, nu despre transfer sau dacă mă duc acolo. Deocamdată nu e nici perioada de transferuri, vedem din ianuarie ce se va întâmpla. 

Ne-am înţeles bine la Steaua, aşa că de ce să nu rămânem prieteni? Pentru mine, a fost ok la Steaua, nu au fost probleme şi s-a văzut şi în rezultate. Gigi Becali e un om foarte bun în afară de declaraţiile pe care le dă la cald când îl sunaţi voi şi vorbeşte la telefon, în afara declaraţiilor, e cu totul şi cu totul altceva" , a spus Constantin Budescu pentru Telekom Sport.

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 37 de meciuri jucate pentru roş-albaştri.

  • 7 pase decisive şi 6 goluri a reuşit Budescu în actualul sezon la Astra Giurgiu
  • 2 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteauabudescu 

viewscnt
Articole similare