Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alex Bourceanu trimite săgeţi către Gălcă: "Nu e vina lui, e vina jucătorului tot timpul. Am câştigat campionatul şi Cupa, dar nu le simt!"

EXCLUSIV | Alex Bourceanu trimite săgeţi către Gălcă: "Nu e vina lui, e vina jucătorului tot timpul. Am câştigat campionatul şi Cupa, dar nu le simt!"

FCSB

Comentarii

Alexandru Bourceanu (35 de ani) a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviu şi, printre altele, şi-a adus aminte de momentul în care a revenit la FCSB, în 2014, după o experienţă la Trabzonspor, în Turcia. Fostul mijlocaş a dat toate detaliile revenirii sale la echipa lui Gigi Becali şi l-a "înţepat" pe Constantin Gâlcă, ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB.

La începutul lunii septembrie, acum şase ani, FCSB anunţa revenirea lui Alexandru Bourceanu, la pachet cu Raul Rusescu. Pentru fostul căpitan din Ghencea, lucrurile nu aveau să meargă foarte bine, mai ales din cauza unei relaţii reci pe care a avut-o cu Constantin Gâlcă, fostul antrenor de la FCSB.

Iniţial, Bourceanu povesteşte că nu a dorit să revină la FCSB, dar cei de la Trabzon i-au transmis că trebuie să plece pentru a elibera un lot de extracomunitar în lot. Atunci, fostul mijlocaş şi-a dat acordul să revină şi să joace din nou la echipa cu care a făcut performanţe uriaşe.

"Am revenit la Steaua, pentru că am avut, cu 3 săptămâni înainte, o discuţie. N-am avut eu, Anamaria a avut o discuţie cu nea Gigi să mă întorc, pentru eventualitatea dublei cu Ludogoreţ. Eu eram accidentat, am zis că nu mă întorc, nu aveam în plan să mă întorc, nu voiam să mă întorc. Voiam să merg înainte, tocmai pentru a evita ceea ce s-a spus după aceea, că n-am reuşit.

Cu o zi sau două înainte, cei de la Trabzon au încercat să găsească o soluţie, pentru că aveau doar 8 locuri de străini şi aveau nevoie de un jucător sănătos, pentru a juca în cupele europene. Nu s-a găsit o variantă din care să ieşim ambele părţi bine şi am zis, ok, vă las. Îţi plătim salariul, trebuie să pleci, să ne laşi locul liber şi am venit la Steaua. Era ultima zi de transfer. Îmi şi doream să vin, pentru că aveam în spate. Adică amintirile pe care le aveam de acolo îmi spuneau că va fi wow, va fi la fel. Trebuia să-mi dau seama că nu va fi la fel.

Aveam dureri, o perioadă nu foarte ok între mine şi antrenor. (n.r. - Cine era antrenor?) Costel Gâlcă, dar nu e vina lui, bineînţeles. E vina jucătorului tot timpul. Am terminat sezonul cu Steaua, campion, Cupă, campionat. Pentru mine, eu nu le-am câştigat, sunt în palmares, dar nu le simt"
, a spus Alexandru Bourceanu, la Telekom Sport.

De la FCSB, Alexandru Bourceanu a plecat liber de contract în iarna lui 2017, la Arsenal Tula, în Rusia. A mai jucat la Dunărea Călăraşi şi Gloria Buzău, apoi a decis să agaţe ghetele în cui pentru că accidentările nu-i dădeau pace şi nu a putut să fie recuperat niciodată sută la sută din punct de vedere medical.

  • 5 - cinci trofee a câştigat Alexandru Bourceanu cu FCSB: trei titluri, o Cupă a României şi Supercupă a României

Afla mai multe despre: alexandru bourceanufcsbrevenireconstantin galcaliga 1 

viewscnt
Articole similare