You are here:

EXCLUSIV | Alex Chipciu, surprins în cantonamentul unei echipe din Liga 1. Unde a mers jucătorul dorit de Gaziantep, Craiova şi FCSB

EXCLUSIV | Alex Chipciu, surprins în cantonamentul unei echipe din Liga 1. Unde a mers jucătorul dorit de Gaziantep, Craiova şi FCSB

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu a fost unul dintre cei mai râvniţi jucători români în această iarnă. Mijlocaşul de 30 de ani a fost dorit de FCSB şi de Universitatea Craiova, însă acum este foarte aproape de a semna cu Gaziantep Gazişehir.

Conform presei din Turcia, Alexandru Chipciu s-ar fi înţeles cu Gaziantep Gazişehir, unde va fi antrenat de Marius Şumudică şi îi va avea colegi pe Alin Toşca şi pe Junior Morais.

Dacă tot are câteva zile libere înainte de a se alătura echipei din prima ligă turcă, mijlocaşul de 30 de ani a profitat de moment şi a venit pentru o scurtă perioadă în ţară. Din informaţiile Telekom Sport, Alexandru Chipciu a mers direct la baza de pregătire din Berceni a celor de la FCSB, unde le-a făcut o vizită surpriză fotbaliştilor de la fosta sa echipă înainte de plecarea în cantonament.

FCSB, pregătire în Spania pentru titlu

Roş-albaştrii se vor pregăti la Baza Sportivă FCSB până pe 11 ianuarie, când vor pleca spre Marbella, unde se va desfăşura cantonamentul de iarnă.

În Spania, jucătorii lui Bogdan Argeş Vintilă vor disputa patru partide amicale:

16 ianuarie - FCSB - FC Basel - 11:00 (12:00 ora României) - Marbella Football Center

18 ianuarie - FCSB - Karlsruher SC - 15:00 (16:00 ora României) - Centro Deportivo Arroyo Enmedio, Estepon

20 ianuarie - FCSB - FC Lokomotiv Moscova - 16:00 (17:00 ora României) - Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

22 ianuarie - FCSB - Jeonbuk Hyundai FC - 16:00 (17:00 ora României) - Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

FCSB va reveni la Bucureşti pe 23 ianuarie, când va intra in linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial, programat pe 2 februarie, în deplasare, împotriva liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare