Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru Ioniţă, declaraţii despre revenirea la Rapid. "Sunt fericit că m-am întors acasă"

EXCLUSIV | Alexandru Ioniţă, declaraţii despre revenirea la Rapid. "Sunt fericit că m-am întors acasă"

Fotbal intern

Comentarii

Alex Ioniţă a vorbit despre revenirea la Rapid şi despre obiectivele pe care le are alături de giuleşteni.

Alex Ioniţă a revenit la Rapid după 8 sezoane de când acesta s-a despărţit de giuleşteni. Atacantul de 31 de ani a vorbit despre revenirea sa la echipa unde şi-a făcut junioratul şi despre obiectivele pe care le are alături de echipa din Giuleşti.

"Sunt fericit că m-am întors acasă. Şi mi s-a îndeplinit dorinţa de a juca iar pentru Rapid.", a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Alex Ioniţă.

"O echipă tânără, o echipă care este în reconstrucţie cu jucători foarte mulţi tineri s-a creat mixul perfect între jucători tineri şi jucători cu experienţă. Asta îmi doresc, să jucăm să arătăm cel mai frumos fotbal din Liga2 şi la sfârşitul anului să fim campioni.", a spus Alex.

"Am avut norocul să debutez când încă eram tânăr şi am prins foarte mulţi din foştii mei colegi care cum sunt deja antrenori. Intru în anul 14 de fotbal profesionist când am debutat prima dată la Rapid. O echipă ca Rapid are nevoie de stadion pentru că un stadion propriu îţi dă o anumită identitate şi o anumită linişte când joci.

Am plecat de la UTA în termeni amiabili şi le urez multă baftă cu ocazia asta. Şi la Arad sunt suporteri foarte fanatici care chiar iubesc cu adevărat echipa, dar cred că cea mai mare problemă pentru noi a fost gazonul pentru că nu era la nivelul stadionului, un stadion nou nout cu un gazon execrabil. Cât am fost acolo mi-am făcut treaba cât am putut de bine dar toată lumea ştie că Rapid este echipa mea de suflet", a spus atacantul echipei din Giuleşti.

Alexandru Ioniţă este cotat la 150.000 de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: alex ionita rapid cfr craiova herea uta 

viewscnt
Articole similare