Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru Maxim, cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi: "Poate să joace la Lazio. Are calitate!"

EXCLUSIV | Alexandru Maxim, cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi: "Poate să joace la Lazio. Are calitate!"

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim (29 de ani) se numără şi el printre oamenii de fotbal din România care îl văd pe Ianis Hagi (21 de ani) făcând faţă la Lazio, clubul italian care îl doreşte cu ardoare pe fiul "Regelui". Într-o discuţie cu Telekom Sport, Maxim l-a lăudat pe mijlocaşul care a făcut senzaţie la EURO 2019 U21 alături de ceilalţi tricolori mici.

Maxim crede că Ianis Hagi are calitatea necesară pentru a juca la Lazio, surpriza sezonului din Serie A până la întreruperea acestui din cauza COVID-19. În plus, fotbalistul lui Gaziantep FK l-a lăudat pe Ianis pentru modul cum s-a adaptat la Rangers, în Scoţia, într-un campionat foarte greu.  

"(n.r. - Pe Ianis îl vezi la Lazio) Da, are calitate să joace la o echipă foarte bună, la o echipă puternică. Sper să ajungă la o echipă foarte puternică. Cred că s-a adaptat destul de repede la Rangers, nu e simplu", a spus Alexandru Maxim, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Lazio insistă pentru transferul lui Ianis Hagi

Rangers are opţiune de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi de la Genk şi poate face un profit bun de urma acestei tranzacţii. Scoţienii îl pot cumpăra pe fiul "Regelui" doar ca să-l vândă mai departe la Lazio. CalcioMercato24 scrie că Lazio insistă atât de mult pentru transferul lui Ianis Hagi deoarece Igli Tare, directorul sportiv al lazialilor, îl place foarte mult pe internaţioanlul român şi crede că acesta poate "exploda". Ianis Hagi a mai jucat în Serie A, la Fiorentina.

"Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio, munceşte să descopere tinere talente pe care să le aducă la Roma şi care să explodeze în Serie A. Ianis Hagi bifează toate condiţiile necesare pentru a juca la Lazio. Tânărul talent născut în 1998 a arătat-o la Rangers în acest sezon. Jucătorului îi place Lazio foarte mult", a scris CalcioMercato 24.

Afla mai multe despre: alexandru maximianis hagilazio 

viewscnt
Articole similare