You are here:

EXCLUSIV | Alin Toşca, despre lupta la titlu în Liga 1: "La cum au început campionatul, ei au prima şansă"

EXCLUSIV | Alin Toşca, despre lupta la titlu în Liga 1: "La cum au început campionatul, ei au prima şansă"

Stranieri

Comentarii

Noul fundaş al echipei PAOK Salonic, Alin Toşca, nu îşi poate lua gândul de la Liga 1 şi mărturiseşte că urmăreşte cu sufletul la gura meciurile fostei sale formaţii, FCSB, pe care o consideră principală favorită la câştigarea titlului.

"Mă mai uit (n.r. - la meciurile FCSB-ului), mai ales că Dică este antrenor... Sigur că da. Şi am foşti colegi acolo cu care am jucat şi la Viitorul, şi la Steaua.  (...) Lupta se dă între Steaua şi CFR. Mi-aş dori ca şi Viitorul să urce, să fie mai sus. Şi Craiova, care are o echipă foarte bună... Dar, după cum a început campionatul, primele şanse le are Steaua, zic eu. Dar, vedem, campionatul este lung", a declarat Alin Toşca, pentru Telekom Sport.

Internaţionalul român, în vârstă de 26 de ani, le ţine pumnii echipelor româneşti în reuturul play-off-ului Ligii Europa.

"Le doresc multă baftă (n.r. - celor de la FCSB), sper să reuşească să se califice cu Rapid Viena, pentru că au echipă foarte bună şi au dominat jocul de la Viena. Şi-au creat foarte multe ocazii, sper ca la Bucureşti să marcheze mai mult La fel şi pentru CFR Cluj. Este o echipă românească, mi-aş dori din tot sufletul să câştige şi să se califice. În fotbal, orice este posibil, aşa că nu trebuie să ne mire nimic. Acum trebuie să analizeze foarte bine şi să dea totul să se califice", a adăugat Toşca.

Afla mai multe despre: toscafcsbcfr 

viewscnt
Articole similare