Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alina Dumitru, cea mai valoroasă judoka a României, şi-a găsit un ajutor de nădejde la antrenamente. Se bazează pe buna ei prietenă, Andreea Chiţu!

EXCLUSIV | Alina Dumitru, cea mai valoroasă judoka a României, şi-a găsit un ajutor de nădejde la antrenamente. Se bazează pe buna ei prietenă, Andreea Chiţu!

Diverse

Comentarii

Alina Dumitru, considerată cea mai valoroasă judoka a României din toate timpurile, s-a întors în sala de de pregătire, în calitate de antrenoare. Alina luase o pauză de câteva luni după naşterea celui de-al doilea copil.

''Încă nu mi-am încheiat perioada de concediu post natala, dar îmi era dor de judo, de copiii pe care-i pregătesc. Nu pot spune că merg zilnic, dar atunci când am timp, o fac de fiecare dată cu mare plăcere'', a declarat Alina Dumitru, în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

Campioana olimpică de la Beijing, care de câţiva ani este antrenoare la clubul Steaua Bucureşti la secţia de copii şi juniori, ne-a dezvăluit că alături de ea la capitolul participării copiilor la diferite competiţii lucrează un alt nume sonor al judoului românesc, Andreea Chiţu. ''Mă înţeleg excelent cu Andreea. Am fost colege de lot, suntem bune prietene, iar Andreea, ca şi mine, este legitimată la clubul Steaua, aşa că, ppot spune că facem o echipă foarte bună'', a precizat Alina Dumitru pentru telekomsport.ro.

Ayan, egal un dar de la Dumnezeu

În calitatea ei de mămică, Alina are doi băieţi, Iannis, în vârstă de 5 ani şi Ayan, în vârstă de 9 luni. Prenumele băieţelului cel mic nu l-a ales întîmplător. Alina a dezvăluit pentru telekomsport.ro cum a ajuns la această variantă a alegerii prenumelui de Ayan. ''Are o încărcătură puternic religioasă. Ayan , înseamnă  Dar de la Dumnezeu, plus că este şi un nume frumos'', a mai spus Alina Dumitru.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: alina dumitru 

viewscnt
Articole similare