Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Am aflat cine este primul jucător de la U21 convocat la naţionala mare pentru meciul cu Spania. Surpriză URIAŞĂ: n-a fost titular la EURO 2019!

EXCLUSIV | Am aflat cine este primul jucător de la U21 convocat la naţionala mare pentru meciul cu Spania. Surpriză URIAŞĂ: n-a fost titular la EURO 2019!
Comentarii

În direct la Telekom Sport, Andrei Vochin a dezvăluit că fundaşul transferat de MOL Vidi, Adrian Rus va fi convocat de Cosmin Contra la echipa mare pentru meciul cu Spania. Rus a jucat la EURO 2019 doar în meciul cu Franţa, când Mirel Rădoi a menajat mai mulţi titulari şi a decis să-l folosească pe tânărul fundaş din primul minut.


Cu toate că nu este titular constant la naţionala de tineret, Adrian Rus, fotbalist proaspăt transferat în Ungaria la MOL Vidi va fi convocat la naţionala mare de selecţionerul Cosmin Contra.

Conform unei declaraţii exclusive oferite de Andrei Vochin pentru Telekom Sport, ”dacă Adrian Rus va fi sănătos, din ce ştiu, la meciul cu Spania va fi convocat”.

Adrian Rus s-a transferat oficial la MOLD Vidi

“Sunt bucuros că îmi voi continua cariera la cea mai bună echipă din Ungaria. Este un pas uriaş pentru mine”, a declarat Rus, potrivit site-ului oficial al clubului.

MOL Vidi a încheiat sezonul 2018/2019 pe locul doi în clasamentul campionatului Ungariei şi va juca în preliminariile Ligii Europa. Rus a jucat ultima dată la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: adrian rusandrei vochin 

viewscnt
Articole similare