Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Am numai amintiri proaste din meciurile cu FCSB". De cine se teme Ivan şi replica pentru Mihai Bălaşa

EXCLUSIV | "Am numai amintiri proaste din meciurile cu FCSB". De cine se teme Ivan şi replica pentru Mihai Bălaşa

UEFA Europa League

Comentarii

Atacantul echipei Rapid Viena, Andrei Ivan, este fericit că va întâlni FCSB în play-off-ul Europa League, deşi recunoaşte că are amintiri triste din confruntările cu vicecampioana Ligii 1.

"Sunt bucuros că jucăm cu Steaua Bucureşti. O echipă foarte bună Steaua, sperăm să avem avantaj acasă, că jucăm primul meci la Viena. Sperăm să facem o partidă bună şi sperăm să ne calificăm. Le va fi foarte greu celor de la Steaua. Avem o echipă foarte bună, foarte tânără, sunt foarte mulţi jucători tineri în echipă şi dăm totul pe teren. (...) Am numai amintiri proaste din meciurile cu FCSB. Nu am câştigat niciodată contra lor când am fost la Craiova", a spus fostul atacant al Craiovei, la Telekom Sport.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a precizat că se teme de Harlem Gnohere: "Am discutat cu antrenorul despre Gnohere, despre Tănase şi Man. Ei sunt periculoşi în atac şi în mijloc Pintilii e un jucător foarte bun, Teixeira la fel. Gnohere e cel mai periculos jucător al lor"

Înainte ca echipa sa să o elimine pe Slovan Bratislava, fostul atacant al Craiovei a declarat că vrea să marcheze şi să treacă de FCSB pentru a se califica în grupele Europa League. "Cine? Aşa a zis? Andrei Ivan mai întâi să joace, apoi să marcheze cu noi" , a fost răspunsul ironic dat de Mihai Bălaşa.

"Nu m-a înrăit (n.r. - declaraţia lui Bălaşa). Nu ştiu cum să vă spun, e ok, a zis de mine, na, nu pot să-i dau din nou replica. E dâmboviţean de-al meu, nu ştiu de ce a spus asta despre mine, dar pe mine nu m-a deranjat", a adăugat Ivan.

Meciurile din play-off-ul Ligii Europa se vor disputa la 23 august şi 30 august.

Afla mai multe despre: ivanfcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare