Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Analiza lui Martinovic înainte de Serbia - România! Marele minus al tricolorilor pentru acest meci

EXCLUSIV | Analiza lui Martinovic înainte de Serbia - România! Marele minus al tricolorilor pentru acest meci

Echipa națională

Comentarii

Novak Martinovic a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre derby-ul grupei noastre din Liga Naţiunilor. Fostul jucător al roş-albaştrilor nu uită perioada petrecută în fotbalul românesc.

Novak Martinovic a fost unul dintrei cei mai iubiţi străini care a evoluat în ultimii 10 ani în fotbalul românesc. Fotbalistul care acum evoluează pentru OFK Belgrad aşteaptă cu nerăbdare să vadă duelul dintre naţionala Serbiei şi cea a României. Fundaşul dezvăluie care este punctul forte al adversarilor noştri. 
 
"Înainte de Cupa Mondială s-a schimbat antrenorul şi s-a văzut puţin lipsa de experienţă. A câştigat acum primul meci dintr-un penalty, dar au fost şi multe greşeli. Contra României o să putem vedea unde ne aflăm. Avem jucători care pot să facă performanţă, dar la ei depinde de zi. Dacă au zi bună, pot face multe lucruri bune. Cea mai mare armă a Serbiei mi se pare unitatea şi jocul, aşa cum e în apărare, e şi în ofensivă", este părerea fotbalistului de 33 de ani. 
 
Martinovic e convins că absenţa lui Chiricheş va conta mult. Cei doi au fost colegi la FCSB. 
 
"Este un mare minus pentru România, dar sunt sigur că va exista o soluţie bună de înlocuire pentru meciul acesta. România nu e acum cum a fost înainte, dar asta ţine de generaţie şi trebuie să aveţi răbdare. Lăsaţi jucătorii să facă performanţă şi să arate tot ce pot. Fotbaliştii din România sunt mai talentaţi decât cei din Serbia. Însă noi avem cele mai mari şanse să câştigăm această grupă", este pronosticul dat de Martinovic pentru Telekom Sport.
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: martinovicserbiaromânia 

viewscnt
Articole similare