Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Anamaria Prodan a jucat fotbal: "Da, eram fundaş central!" Omul din fotbal care a impresionat-o: "Wow, ce bărbat frumos! Era un cuceritor!"

EXCLUSIV Anamaria Prodan a jucat fotbal: "Da, eram fundaş central!" Omul din fotbal care a impresionat-o: "Wow, ce bărbat frumos! Era un cuceritor!"

Top Interviuri

Comentarii

Anamaria Prodan Reghecampf a fost invitata lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport.

Unul dintre cei mai influenţi agenţi din fotbalul românsc, Anamaria Prodan este un personaj extrem de cunoscut. Dar, puţină lume ştie că femeia dură care a reuşit într-o lume dominată de bărbaţi a cochetat cu fotbalul şi înainte să devină impresar.

Anamaria Prodan a jucat şi fotbal: "Eram fundaş central, dar dacă mă depăşeai, primeam roşu imediat"

Dezvăluirea a făcut-o în cadrul emisiunii Top Interviuri de la Telekom Sport. Alexandru Săbău a reuşit să smulgă un detaliu foarte puţin cunoscut despre viaţa agentului care-i are printre alţii sub contract şi pe Dennis Man.

Anamaria a dezvăluit la Telekom Sport că a jucat fotbal şi a evoluat ca fundaş central: "Am jucat, a fost atunci moda cu fotbalul feminin la Inter Bucureşti, nu am fost niciodată o tipă foarte organizată, fiind şi fundaş central, eram o tipă dură de fel, dacă mă depăşeai, primeam cartonaş roşu" a mărturisit impresara.

Ea a explicat şi cum a făcut trecerea de la cariera de jucătoare de fotbal la cea de agent FIFA: "Terminând Dreptul, mi-a fost foarte uşor.  Având foarte mulţi prieteni fotbalişti, toţi se plângeau, uite ce mi-au făcut, nu mi-au dat banii, am zis hai să ne uităm pe contract. Nu aveam pe ce să ne uităm că erau făcute pe genunchi, ei săracii nu ştiau ce semnezeză, hai că tu eşti analfabet, semnează aici, a fost o bătaie de joc la început cu contractele lor.  Am zis ok, eu pot să vin în lumea asta cu ceva cu ce nu ar veni nimeni din cei care activau, toţi voiau bani, cine era interesat să-i vină banul jucătorului" a mai spus Anamaria.

Un alt detaliu mai puţin cunoscut a fost şi dezvăluirea făcută despre Sorin Cârţu, fostul mare jucător al Craiovei, actualmente preşedinte la Universitatea.

Sexy-impresara a recunoscut că îl admira foarte mult pe cel care la un moment dat era un adevărat idol în Bănie: "Mie îmi plăcea Cârţu că avea ochii aia frumoşi şi de fiecare dată mă uitam, wow, ce bărbat frumos, avea şarm, vorbea foarte frumos, era cuceritor" a mai spus Anamaria Prodan, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: anamaria prodansorin cârţutop interviuri 

viewscnt
Articole similare