Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Anamaria Prodan, aproape de a fi numită preşedinte la Rapid! "Eu am rupt contractul". E dezamăgită de Gigi Becali: "Ca el sunt mulţi" VIDEO

EXCLUSIV Anamaria Prodan, aproape de a fi numită preşedinte la Rapid! "Eu am rupt contractul". E dezamăgită de Gigi Becali: "Ca el sunt mulţi" VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Agenta Anamaria Prodan a povestit, în cadrul emisiunii "Top Interviuri", că a fost aproape de a fi instalată preşedinte la Rapid, în 2012, atunci când şi Laureniu Reghecampf a negociat cu George Copos.

Anamaria Prodan, aproape de Rapid

În 2012, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi putut ajunge la Rapid, înainte ca antrenorul să aleagă FCSB şi să facă performanţele din Liga 1 şi din competiţiile europene. 

Agenta de jucători a povestit despre ce s-a întâmplat în preajma oficializării mutării sale la Rapid: "Şi am avut contract de preşedinte la Rapid şi peste noapte l-am rupt. Copos era. Povestea asta o s-o găseşti în cartea mea, peste câteva luni o să scot o cartea 'Sunt numărul 1', scrisă de mine, cu toate poveştile trăite în fotbal. Scriu la ea de un an jumătate, dorm foarte puţin, trei-patru ore pe noapte. Scriu şi citesc.

A fost chiar în anul în care Laur (n.r. - Laurenţiu Reghecampf) s-a dus la Steaua (n.r. - FCSB) (n.r. - Şi el trebuia să fie antrenor la Rapid) Da, atunci, eram pachet. (n.r. - A fost de treabă nea George că n-a înregistrat) N-a avut încredere foarte multă în noi şi noaptea, când a sunat Steaua (n.r. - FCSB), l-am rupt. 

M-am lovit de mentalitatea asta... De misoginism, de răutate, de duşmănii, că bărbaţii nu suportă să fie conduşi de o femeie. Şi Gigi Becali spune <<Cum să o votez la Ligă? Să mă conducă Ana Maria Prodan?>> Ca Gigi sunt foarte mulţi", a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii "Top Interviuri".  

Afla mai multe despre: anamaria prodan rapid 

viewscnt
Articole similare