Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, interzisă la Dinamo: "Aşa a fost să fie. E subiect tabu". Negoiţă a dat cărţile pe faţă

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, interzisă la Dinamo: "Aşa a fost să fie. E subiect tabu". Negoiţă a dat cărţile pe faţă

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a dat cărţile pe faţă într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. Finanţatorul lui Dinamo a dezvăluit motivul pentru care Leo Grozavu nu a devenit antrenorul lui Dinamo.

Fără să ţină cont de părerea lui Florin Prunea, Bogdan Bălănescu a început să negocieze cu diferiţi antrenori, printre care şi Leo Grozavu, care ar fi trebuit să se prezinte la antrenament astăzi pentru a pregăti echipa în vederea următorului meci. Bălănescu a ţinut legătura cu agentul antrenorului, Anamaria Prodan, însă totul a picat în momentul în carea Prunea a aflat şi s-a opus mutării.

Ionuţ Negoiţă a confirmat pentru Telekom Sport că într-adevăr aşa au stat lucrurile: "A fost o neînţelegere. Cu Bogdan lucrez de când am venit în acest club şi sunt foarte mulţumit de el. Uitaţi-vă că nici jucători, nici antrenori nu au venit impresariaţi de anumite persoane, pentru că aşa a fost să fie. E subiect tabu".

Dinamo a anunţat oficial marţi instalarea lui Dusan Urhin Jr. în funcţia de antrenor principal. În urma acestui incident, Bălănescu şi-a înaintat demisia, însă Negoiţă n-a vrut să audă de aşa ceva, iar acum finanţatorul "câinilor" încearcă să-i împace pe cei doi oficiali.

Afla mai multe despre: negoitaleo grozavudinamoanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare