Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andone ştie ce trebuie să facă Dică pentru a-l revitaliza pe Alibec: ”Eu aşa am făcut cu Tamaş”

EXCLUSIV | Andone ştie ce trebuie să facă Dică pentru a-l revitaliza pe Alibec: ”Eu aşa am făcut cu Tamaş”

FCSB

Comentarii

Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia lui Denis Alibec şi a comentat şansele la calificare ale FCSB-ului în primăvara europeană din Europa League

Ioan Andone, expert Telekom Sport, îl susţine pe Dică în scandalul provocat de Denis Alibec, însă spune că nu ar fi de acord ca patronul echipei să anunţe formula de start înainte de meciuri.

Dică a procedat bine, la fel făceam şi eu cu Alibec. Nu e deloc bine să te faci că nu vezi, trebuie să găseşti însă limbajul potrivit pentru un jucător dificil. Eu l-am avut pe Tamaş, dar am găsit până la urmă modul din care să scot ce era mai bun din el. Asta trebuie să facă un antrenor, chiar şi cu o pedeapsă foarte drastică.

Singurul lucru rău pentru Steaua e că nu se poate folosi de un jucător cu asemenea calităţi. La fel şi pentru echipa naţională. Nu e bine când el nu joacă, dar trebuie să înţeleagă că nu mai e un copil”, a spus Andone.

În plus, fostul antrenor dinamovist nu este de acord cu strategia patronului stelist de a spune echipa de start înainte de meciuri.

N-am mai întâlnit aşa ceva, dar toată lumea îl ştie în România pe Gigi. Antrenorul îl cunoaşte, probabil se consultă între ei. Dar e cam ciudat, eu sunt antrenor, nu pot să discut chestii de acest gen, care să apară apoi în presă”, spune Ioan Andone.

Afla mai multe despre: ioan andonetratamentalibecsteauafcsb,  

viewscnt
Articole similare