Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andreea Hanca, despre momentul în care a fost bruscată de câţiva dinamovişti: ”Fanii adevăraţi îl apreciază pe Sergiu”

EXCLUSIV | Andreea Hanca, despre momentul în care a fost bruscată de câţiva dinamovişti: ”Fanii adevăraţi îl apreciază pe Sergiu”

Stranieri

Comentarii

Andreea Hanca spune că a trecut peste momentele cumplite pe care le-a trăit în urmă cu un an, când a fost agresată de câţiva ultraşi ai lui Dinamo după un eşec cu 4-1 în faţa Astrei. Soţia lui Sergiu Hanca spune că doar câţiva dintre suporterii dinamovişti au un asemenea gen de comportament.

În urmă cu un an, Andreea Hanca trăia momente foarte urâte, după un eşec al lui Dinamo cu 4-1 în faţa Astrei. Era ultima etapă din acel an şi acea înfrângere o îndepărta pe Dinamo şi mai mult de play-off. După meci, Andreea Hanca a fost trasă de păr şi împinsă de un grup de suporteri dinamovişti, pe motiv că s-a bucurat în exces la golul marcat de soţul ei. Acum, la un an distanţă, Andreea şi Sergiu şi-au găsit liniştea în Polonia, la Cracovia, unde sunt foarte apreciaţi. Andreea spune că a lăsat în urmă acel incident şi nu-i bagă în aceeaşi oală pe fanii lui Dinamo:

”Apăi, la Giurgiu când a fost acel incident, Sergiu juca cu antiinflamatoare. Deci îl durea foarte tare piciorul, doar că Mister atunci l-a rugat: ”Sergiu, am nevoie de tine, e ultimul meci”. Sergiu de obicei nu face aşa ceva, dar a zis hai, OK, fac asta pentru echipă. Fac asta pentru Dinamo şi când am văzut ce gol a dat... Noi toţi, eram acolo toată familia. A fost o bucurie enormă, pentru că ştiam câte sacrificii a făcut ca să joace acel meci şi asta a fost bucuria noastră exagerată la acel gol. Şi oricum ei nu au înţeles şi au fost o mână de suporteri, care oricum nu înţeleg cum sunt toţi fanii dinamovişti. Sunt sigură că cei care sunt fanii lui Dinamo adevăraţi au ştiut întotdeauna să îl aprecieze pe Sergiu pentru tot ce a făcut el la Dinamo. Pentru că Sergiu nu a fost fost acolo aşa s-a plimbat şi a plecat. Sergiu a făcut foarte multe lucruri pentru Dinamo şi abia acum când nu mai e realizează cea făcut el pentru Dinamo”, a povestit Andreea Hanca pentru Telekom Sport.

Sergiu Hanca o completează şi spune că mulţi dintre suporterii lui Dinamo îi cer să revină în Ştefan cel Mare. Printre ei sunt însă şi câţiva care în urmă cu un an l-au înjurat:



”Am câteva mesaje de la fani care acum doi ani sau când am ratat play-off-ul cu Dinamo, acum doi ani mă înjurau, îmi luau toţi morţii şi aşa şi, acum, după un an de zile, îmi trimit mesaje şi imi apare în arhivă: ”Te iubim, vino înapoi la Dinamo”. Şi acum un an îmi trimiteau mesaje, dar eu am în arhivă tot”, a spus mijlocaşul Cracoviei.

Afla mai multe despre: andreea hancasergiu hanca 

viewscnt
Articole similare