You are here:

EXCLUSIV | Andrei Nicolescu, lovitură uriaşă! Dinamo a semnat cu un fotbalist esenţial pentru noul sezon

EXCLUSIV | Andrei Nicolescu, lovitură uriaşă! Dinamo a semnat cu un fotbalist esenţial pentru noul sezon

Dinamo București

Comentarii

Răzvan Patriche, fotbalist esenţial pentru Dinamo în sezonul precedent, a semnat prelungirea contractului, conform informaţiilor obţinute de Orange Sport.

Andrei Nicolescu i-a prelungit contractul! Lovitură dată de Dinamo înainte de noul sezon

După un sezon cu mari probleme pe plan sportiv, în care au reuşit să se salveze la limită de la retrogradare, dinamoviştii sunt foarte activi pe piaţa transferurilor, din dorinţa de a avea un sezon mult mai liniştit decât cel recent încheiat.

După nume importante aduse la club, iată că Andrei Nicolescu a mai dat o lovitură de proporţii. Este vorba despre prelungirea contractului lui Răzvan Patriche, veteranul lui Dinamo, care a semnat noua înţelegere. Noul contract este valabil până la finalul sezonului următor. 

Patriche a făcut un sezon foarte bun şi a reuşit să-i ajute în momente dificile pe dinamovişti, iar preşedintele clubului l-a răsplătit cu această ocazie pe căpitanul formaţiei.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului de 38 de ani, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Mino Sota, pe lista lui Dinamo Bucureşti

Mino Sota a intrat în vizorul celor de la Dinamo Bucureşti, conform iamsport.ro. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost dorit de Rapid, în perioada de transferuri din iarnă, însă mutarea nu s-a concretizat. Rapidştii au optat pentru transferurile lui Jakub Hromada şi Damjan Djokovic.

Dinamo i-a transferat deja pe Cătălin Cîrjan, Raul Opruţ, Adrian Caragea, Kennedy Boateng, Răzvan Paşcalău şi Alexandru Roşca. Printre cele mai importante plecări din această vară se numără plecările unor jucători precum: Darko Velkovski, Neluţ Roşu, Goncalo Gregorio şi Ricardo Grigore. FC Hermannstadt a realizat un transfer important în această perioadă, cel al lui Ronaldo Deaconu, fotbalistul plecat de la Farul după doar şase luni petrecute la malul mării.

800.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului nipon, conform transfermarkt.com. 39 de partide a adunat Sota Mino în tricoul celor de la FC Hermannstadt în sezonul 2023 - 2024.

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescurazvan patriche 

viewscnt
Articole similare