Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Andrei Vochin a explicat de ce a renunţat Cosmin Contra la Săpunaru

EXCLUSIV | Andrei Vochin a explicat de ce a renunţat Cosmin Contra la Săpunaru
Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport, Andrei Vochin a vorbit şi despre retragerea lui Cristian Săpunaru de la echipa naţională.

Întrebat ce s-a întâmplat cu Săpunaru şi de ce n-a fost convocat la echipa naţională pentru dubla cu Spania şi Malta, Vochin a reacţionat: ”Ce să se întâmple? A fost decizia lui Contra de a nu-l convoca pentru acest meci. O decizie tehnică, atât!” a mărturisit Andrei Vochin la Sport Report.

”Pot să vin şi eu să zic că Nedelcearu joacă la fel de multe minute în Rusia câte joacă Săpunaru în Turcia. Dacă discutăm de experienţă, sigur că are o experienţă mai mare. Dar vorbim despre argumentele tale (n.r Dan Udrea, moderatorul emisiunii)a mai completat consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal.

”Până acum lui Contra i se reproşa că nu întinereşte lotul. Acum că nu îl mai convoacă pe Săpunaru. Da, şi eu poate aş fi pus mâna pe telefon şi aş fi sunat, asta e adevărat. Dar trebuie să-l înţelegem şi pe Contra şi felul cum a gândit acest schimb de generaţii” a mai spus Vochin la Telekom Sport.

Selecţionerul Cosmin Contra vorbise anterior, într-o conferinţă de presă despre retragerea din echipa naţională a lui Cristian Săpunaru. ”Nu am luat eu decizia ca cineva să se retragă de la naţională. Cristi Săpunaru a fost un jucător important în istoria echipei naţionale” a spus Cosmin Contra în conferinţa de presă susţinută miercuri, despre retragerea lui Cristian Săpunaru din echipa reprezentativă. ”M-a luat prin surprindere această decizie a lui. Dacă ar trebui să sun orice jucător pe care nu îl chem la echipa naţională, indiferent că este căpitan sau nu, să dau explicaţii de ce nu vine la echipa naţională, atunci poate toată lumea ar trebui să se retragă.Eu nu am ştiut că trebuie să sun jucătorii, dacă mă gândesc la alţi jucători din punct de vedere tactic” a mai adăugat Cosmin Contra.

Cristi Săpunaru şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a preferat să ia această decizie. Selecţionerul a răspuns astfel atacurilor discrete ale fostului căpitan: ”În niciun caz nu mă gândeam să renunţ la echipa naţională înainte de aceste meciurile cu Spania şi cu Malta. Dar nu m-a sunat nimeni de la naţională să îmi spună ceva, să îmi explice de ce nu am fost convocat. Am jucat 36 de meciuri pentru România şi de 11 ori am fost căpitan” a spus Săpunaru.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare