Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin îi coboară cu picioarele pe pământ pe olteni: ”Dacă se mai jucau 10 etape nu terminau pe 3”

EXCLUSIV Andrei Vochin îi coboară cu picioarele pe pământ pe olteni: ”Dacă se mai jucau 10 etape nu terminau pe 3”
Comentarii

Vineri, de la 20:30, Universitatea Craiova joacă în manşă unică barajul pentru preliminariile Conference League împotriva lui FC Botoşani.

EXCLUSIV Andrei Vochin îi coboară cu picioarele pe pământ pe olteni: ”Dacă se mai jucau 10 etape nu se ştie dacă terminau pe 3”

FC Botoşani a terminat play-out-ul Ligii 1 pe locul 2 în clasament, după Sepsi OSK Sf. Gheorghe, care a câştigat Cupa României, şi va disputa direct barajul de participare în Europa Conference League, cu Universitatea Craiova, locul 3 în play-off.

Oltenii sunt la mâna altora pentru un loc în Europa, fapt ce i-a deranjat pe cei din Craiova. Laurenţiu Reghecampf nu o găndeşte aşa şi s-a arătat realist: ”În campionat, au fost anumite motive care au dus la terminarea pe locul 3”. 

Andrei Vochin îi dă dreptate antrenorului şi spune că oltenii au suferit de multe ori în partide extrem de importante: ”Investiţia care s-a făcut acolo nu e mai mare de locul 3”.

”Din punctul meu de vedere are dreptate. Şi mă bazez pe Transfermarket, pe valoarea jucătorilor. Dacă te uiţi vei vedea o diferenţă mare între locul 1/2 şi locul 3. Craiova şi-a atins locul unde trebuia să stea. Investiţia care s-a făcut acolo nu e mai mare de locul 3. Distanţa dintre Craiova şi Botoşani sau Rapid nu era atât de mare. Dacă s-ar mai fi jucat încă 10 etape nu se ştie dacă rămânea pe 3”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport. 

Antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf s-a arătat deranjat de o întrebare primită la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Botoşani. Jurnalistul l-a întrebat pe tehnician dacă o victorie ar spăla din ruşinea sezonului actual, iar acesta nu a rămas fără replică.

”Ruşine a fost când nu ne-am calificat în finala Cupei. În campionat, au fost anumite motive care au dus la terminarea pe locul 3. Echipa noastră s-a prezentat foarte bine. Sunt dezamăgit să aud că vedeţi acest lucru ca pe o ruşine”, a declrat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: andrei vochinuniversitatea craiovalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare