Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin laudă discursul lui Dan Şucu. Ce a remarcat: ”Acolo mi-am dat seama că ştie”

EXCLUSIV Andrei Vochin laudă discursul lui Dan Şucu. Ce a remarcat: ”Acolo mi-am dat seama că ştie”

Rapid

Comentarii

Lui Andrei Vochin i-a plăcut discursul lui Dan Şucu, noul acţionar a lui Rapid. Şucu a preluat, ieri, oficial 50% din acţiunile Rapidului şi promite că echipa se va bate din nou pentru fruntea clasamentului.

Întreaga suflare rapidistă a primit o veste excelentă în aceste zile. Dan Şucu, unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din România, a preluat 50% din acţiunile clubului. Cealaltă jumătate îi aparţine lui Victor Angelescu.

Astfel, odată cu emulaţia creată de venirea unui nou investitor la echipă, rapidiştii au toate motivele să spere la un viitor strălucitor, mai ales că în anul ce urmează va va avea loc centenarul clubului.

Andrei Vochin a analizat discursul lui Dan Şucu de la conferinţa de prezentare şi a rămas plăcut impresionat de a auzit. 

”A început meciul, atacurile au fost clare. Îmi pare că este o conferinţă de presă pregătită, studiată şi bine aplicată. Răspunsul la întrebarea asta ar trebui să vină dacă a făcut rezultate în bussines poate şi în fotbal? De ce spun asta, pentru că în ultimii 10 ani am sesizat o temere... Cei care au realizat lucruri mari în bussines de a se implica în fotbal. Dacă domnul Şucu va reuşi mă aştept ca alţi oameni de afaceri să se implice. Nimeni nu s-a apucat în fotbal de treaba că într-un business, toţi zic că dacă intră în fotbal pierd. Eu nu cred. Văd ce se întâmplă în afara României. Nu este o miză doar pentru Rapid ci pentru tot fotbalul românesc. 

Cred că la fotbal un plan pe doar 3 ani este foarte scurt, îţi trebuie de la 5 ani în sus. Ce mi-a plăcut mult în discursul lui a fost chestunea cu abonamentele, asta mă face să cred că îşi doreşte un bussines sănătos. Asta înseamnă că eşti orientat spre spectator, am zis mereu că e cea mai mare bogăţie într-un club! Practic poţi face multe pe spatele spectatorilor.  Asta mi-a plăcut mult la el şi asta înseamnă că ştie ce spune”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport. 

Dan Şucu are o avere estimată la peste 100 de milioane de euro. Omul de afaceri e proprietarul Mobexpert, companie pe care a înfiinţat-o la începutul anilor '90 şi care a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din România. 

Dan Şucu era deja implicat la Rapid, unde susţinea echipele de juniori, însă acum va finanţa şi echipa mare. 

Afla mai multe despre: andrei vochinsucurapid 

viewscnt
Articole similare