adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin, optimist în privinţa numirii lui Edi Iordănescu: ”Nu cred că se mai poate schimba ceva”

EXCLUSIV Andrei Vochin, optimist în privinţa numirii lui Edi Iordănescu: ”Nu cred că se mai poate schimba ceva”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) e noul selecţioner al României. Antrenorul a sosit, sâmbătă, la sediul FRF pentru a bate palma cu şefii de la Casa Fotbalului.

EXCLUSIV Andrei Vochin, optimist în privinţa numirii lui Edi Iordănescu: ”Nu cred că se mai poate întâmpla ceva”

Edi Iordănescu a plecat de la sediul FRF şi a anunţat că, după ultimele discuţii, sunt şanse foarte mari ca el să devină selecţioner. Iordănescu Jr. a anunţat că îşi doreşte să devină selecţioner.

Lucrurile par destul de clare. Andrei Vochin, prezent în studioul Telekom Sport, a vorbit despre negocierile dintre FRF şi Iordănescu Jr.  

”Sincer nu cred că se mai poate intâmpla ceva. Am ascultat declaraţile celor doi. Cred că nu se mai poate schimba/întâmpla nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Boloni. Eu cred că marţi, după comitet va fi o conferinţă de presă, este posibil să fie chiar şi o conferinţă comună preşedinte - selecţioner”, a declarat Andrei Vochin pentru telekomsport.ro. 

Federaţia Română de Fotbal a ales. Edi Iordănescu este noul selecţioner al României şi îi calcă, astfel, pe urme tatălui său, Anghel Iordănescu. Sâmbătă, Iordănescu Jr. s-a prezentat la FRF pentru a bate palma cu şefii, după ce avocaţii dat OK-ul pentru contractul propus de la Casa Fotbalului.
 
Edi Iordănescu este noul selecţioner al naţionalei, dar nu va fi prezentat oficial până când numirea sa nu va fi aprobată în Comitetul Executiv al FRF. Este, practic, o formalitate, dar este nevoie de aprobarea Comitetului Executiv pentru orice contract mai mare de 50.000 de euro.

Telekom Sport a surprins sosirea lui Edi Iordănescu la Federaţia Română de Fotbal pentru a bate palma cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, preşedintele şi directorul tehnic al FRF.

viewscnt
Articole similare