Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin s-a arătat impresionat de Compagno: ”Ştie să aprecieze jocul la offside. Gest tehnico tactic de apreciat la gol”

EXCLUSIV Andrei Vochin s-a arătat impresionat de Compagno: ”Ştie să aprecieze jocul la offside. Gest tehnico tactic de apreciat la gol”

Liga 2

Comentarii

Andrea Compagno a marcat şi a adus-o din nou pe FC U Craiova în meci, după ce la pauză, formaţia lui Trică a fost condusă de CS Mioveni.

U Craiova 1948 a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii a 2-a, în care a revenit de la 0-1.

La finalul meciului, expertul Telekom Sport, Andrei Vochin, l-a remarcat pe italianul Andrea Compagno, cel care a marcat în minutul 59 al 6-lea său gol în acest sezon:

”Compagno face din nou un meci bun, marchează, participă la construcţie. Pare că are fizicul necesar să ducă FC U Craiova în spate, şi la propriu şi la figurat. Nu e o surpriză pentru mine că un atacant care vine din Italia ştie să aprecieze atât de bine jocul la offside. A tot învăţat cum să dejoace o linie defensivă foarte bine pregătită, aşa cum sunt cele din Italia. Atacanţii italieni ştiu că trebuie să fie mai buni ca apărătorii italieni, iar asta nu e uşor. La primul gol, are un gest tehnico tactic de apreciat. Depinde ce contract are. Dacă rămâne liber, poate fi interesant pentru echipele din jumătatea a doua a clasamentului din Liga 1” a mărturisit consilierul preşedintelui FRF, la Sport Report.

U Craiova 1948 este lider în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce CS Mioveni este pe 3, cu 42 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de FC Rapid, care are 43 de puncte şi un joc mai puţin.

Afla mai multe despre: fcu craiovaandrea compagnoandrei vochin 

viewscnt
Articole similare