You are here:

EXCLUSIV | Antonio Colamonici, antrenorul coordonator al loturilor olimpice de canotaj, îşi doreşte să se stabilească în România

EXCLUSIV | Antonio Colamonici, antrenorul coordonator al loturilor olimpice de canotaj, îşi doreşte să se stabilească în România

Sporturi

Comentarii

Antrenorul italian care a contribuit la performanţele canotorilor României la Jocurile Olimpice a vorbit despre viitorul său alături de Federaţia Română de Canotaj.

"Sunt mulţumit de rezultatele obţinute la Jocurile Olimpice, a fost o muncă susţinuta din partea tuturor. În câteva zile va avea loc o şedinţă la Federaţia Română de Canotaj, în urma căreia se va decide dacă voi continua sau nu în calitate de antrenor-coordonator. Eu îmi doresc ca acest lucru să se întâmple şi să merg încă un ciclu olimpic alături de loturile Romaniei", a declarat Antonio Colamonici, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Totodată, valorosul antrenor italian a dezvăluit faptul că în viitor nu exclude varianta de a se muta definitiv în România.

Antonio Colamonici: "Aş putea spune că sunt pe jumătate român"

"Acum că urmează să-mi iau si cetăţenia română, aş putea spune că sunt pe jumătate român, m-am apropiat foarte mult de România în toţi aceşti ani.

Am început să vorbesc cât de cât bine limba româna, oamenii pe care i-am întâlnit sunt absolut minunaţi, chiar intenţionez să-mi cumpar o casă în Bucureşti. Îmi place foarte mult zona Arcului de Triumf.

Acolo îmi doresc să găsesc o locuinţă" a mai declarat Colamonici, care a profitat şi el de această vară călduroasă de după Jocurile Olimpice, petrecându-şi vacanţa în Italia, în zona Abruzzo.

"Am fost atât la mare cât şi la munte, am mers şi la munte pentru că a fost foarte,  foarte cald. A fost o temperatură ridicată şi am preferat să merg şi în zona montană", a mai adaugat el.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: antonio colamoniciromaniajocurile olimpiceparis 2024canotaj 

viewscnt
Articole similare