Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Antonio Jakolis a stat de vorbă după meci cu cei de la Hajduk Split. Ce i-au spus croaţii

EXCLUSIV | Antonio Jakolis a stat de vorbă după meci cu cei de la Hajduk Split. Ce i-au spus croaţii

UEFA Europa League

Comentarii

Antonio Jakolis spune că nu mai credea în calificare când tabela arăta 1-1, spre finalul meciului. Mijlocaşul croat îi mulţumeşte lui Gnohere pentru golul din prelungiri.

FCSB s-a calificat dramatic în play-off-ul Europa League după ce a învins-o cu 2-1 pe Hajduk Split, printr-un gol marcat de Gnohere în prelungirile meciului. Antonio Jakolis spune că a fost o explozie de bucurie când Gnohere a făcut 2-1:

”A fost un meci greu, aşa cum aţi văzut. Am marcat din penalty, după care la al doilea lor şut pe poartă ne-au dat gol. La final, Benzar a reuşit o centrare foart bună, iar Bizonul a fost locul potrivit în momentul potrivit şi a înscris pentru 2-1. (n.r. întrebat cum se simţea la 1-1) Eu eram supărat, normal. Mă gândeam că vom fi eliminaţi, dar când a marcat ”Bizo” m-am bucurat foarte tare şi cred că s-a văzut acest lucru”, a declarat Jakolis pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul croat a jucat în 2013 la Hajduk Split şi, după meci, a mers să schimbe impresii cu adversarii săi. Jakolis spune că era foarte multă tristeţe în vestiarul lui Hajduk: ”Da, am vorbit. Erau foart supăraţi, cine nu ar fi? Dar totul face parte din munca noastră. O echipă trebuie supărata, iar cealaltă fericit. Mă bucur că noi suntem cei fericiţi”, a mai spus Jakolis pentru Telekom Sport.

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a trecut cu 2-1 la general de Hajduk Split. În play-off, vicecampioana Românie va juca împotriva celor de la Rapid Viena, echipă la care este legitimat şi Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: antonio jakolisfcsbhajduk spliteuropa league 

viewscnt
Articole similare