Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Antonio Sefer se simte bine sub comanda lui Adi Mutu! Cum şi-a descris antrenorul: ”Este foarte strict şi serios”

EXCLUSIV Antonio Sefer se simte bine sub comanda lui Adi Mutu! Cum şi-a descris antrenorul: ”Este foarte strict şi serios”

Rapid

Comentarii

Antonio Sefer (21 de ani) a marcat primul gol în Liga I, dintr-o lovitură liberă, de la 30 de metri, în partida cu FC Botoşani, scor final 3-0.

Antonio Sefer se simte bine sub comanda lui Adi Mutu! Cum şi-a descris antrenorul: ”Este foarte strict şi serios”

Antonio Sefer (21 de ani) a recunoscut că a avut nevoie de aprobarea lui Adrian Mutu pentru a trage din lovitură liberă, de la 30 de metri, în partida cu FC Botoşani. 

Întrebat despre antrenorul Adi Mutu, Antonio Sefer a mărturisit: ”Este o mândrie şi o onoare să lucrez alături de dânsul ne dă o libertate foarte mare în atac celor care juăm acolo, dar este un antrenor foarte strict, serios, dar nouă atacanţilor pe faza ofensivă ne dă libertate să făcem ce vrem noi. 

Ne ajută foarte mult, e tânăr şi vine cu şcoala asta care e foarte bună şi pentru noi tinerii”.

Ce a spus Mutu despre Sefer:

„Sefer a marcat un gol foarte frumos. Îl ştiam de la 15 ani. Mereu mi-a plăcut, l-am vrut la Dinamo şi îl aşteptam să ajungă la naţionala de tineret. I-am zis să ţină capul sus şi că eu am încredere în el. I-am cerut să continue să muncească pentru că fotbalul îl va răsplăti. E un jucător în formare şi în curând va ajunge la maturitate.

A fost un gol senzaţional. Dar cel mai mult mă bucur pentru echipă, pentru că era un moment greu. Ştiam că în primul sfert de oră din repriza a doua, Botoşani va ataca”, a mărturisit Adi Mutu.

  • 450.000 de euro e cota lui Sefer, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: antonio sefer. rapidadi mutu 

viewscnt
Articole similare