adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ar fi lovitura verii în fotbalul românesc. Un club din Liga a II-a negociază intens cu Teixeira. Unde poate ajunge fostul jucător de la FCSB

EXCLUSIV | Ar fi lovitura verii în fotbalul românesc. Un club din Liga a II-a negociază intens cu Teixeira. Unde poate ajunge fostul jucător de la FCSB

Liga 2

Comentarii

Petrolul a vrut să producă marea surpriză şi a insistat pentru transferul lui Teixeira, care, în această vară, a plecat de la FCSB, după ce i-a expirat contractul. Ajuns la 38 de ani, portughezul a mai jucat pentru ploieşteni în perioada 2013-2015.

"La Petrolul nu au fost niciodată probleme cu banii şi nu vor fi nici de acum încolo. Problema o reprezintă doar echipa şi rezultatele ei. Sper ca din acest punct de vedere să intrăm într-o normalitate. Cei care vor veni, vor fi jucători cu experienţă, care trebuie să aducă un plus de valoare, exact pe axul central.

Căutăm încă un vârf, mai căutăm un număr 10, care e greu de găsit. Noi l-am tot aşteptat pe Filipe Teixeira, dar nu ştiu dacă se va întâmpla acest lucru. Noi încă sperăm, depinde de decizia lui, decizia de a continua sau nu activitatea fotbalistică. Am înţeles că e o problemă din acest punct de vedere.

L-au vrut şi cei de la Rapid, asta înseamnă respect pentru omul Teixeira şi pentru fotbalistul care la 38 de ani arată ca la prima tinereţe. Ar fi un jucător necesar şi unul care pentru public ar însemna ceva deosebit, pentru că a fost la Petrolul, prin Petrolul a venit în România, are amintiri frumoase şi le poate reînnoda. Mai aşteptăm, ţinem legătura. El nu a luat încă o decizie" , a declarat preşedintele Petrolului, Marius Stan, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare