Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Are valoarea necesară pentru a-l face pe Becali să se răzgândească” Un fotbalist de la FCSB, apărat de colegi

EXCLUSIV | ”Are valoarea necesară pentru a-l face pe Becali să se răzgândească” Un fotbalist de la FCSB, apărat de colegi

FCSB

Comentarii

Adrian Stoian a fost trecut pe linie moartă de Mihai Teja, după ce Gigi Becali l-a criticat după prestaţiile de la FCSB. Totuşi, un coleg de echipă crede că mijlocaşul îl va face pe Becali să se răzgândească.

Mihai Bălaşa şi Adrian Stoian se cunosc din perioada în care ambii evoluau în Italia. Acum, sunt colegi de echipă la FCSB. Fundaşul este de părere că Stoian va reuşi până la urmă să se impună la FCSB şi îl va face pe Becali să se răzgândească.

Stoian se simte ca un jucător care nu joacă. Nu poate să se simtă bine. Cred în continuare că e foarte valoros şi poate să ne ajute. Cred că are forţă să demonstreze că merită să rămână. Şi, bineînţeles, are şi valoarea necesară astfel încât să-l facă pe domnul Becali să-şi schimbe părerea. Nu cred că Stoian regretă venirea la FCSB”, a spus Mihai Bălaşa.

Matei şi Bălaşa sunt pa şi la revedere. La vară o să plece”, a anunţat Becali. Rămâne de văzut dacă cei doi jucători vor mai apărea în echipa lui Teja în acest playoff.

Afla mai multe despre: balasastoian 

viewscnt
Articole similare