Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Aşa arată situaţia financiară de la Dinamo. Riscă dinamoviştii să piardă mai mulţi jucători liberi de contract?

EXCLUSIV Aşa arată situaţia financiară de la Dinamo. Riscă dinamoviştii să piardă mai mulţi jucători liberi de contract?
Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Florin Prunea a vorbit despre situaţia financiară a clubului Dinamo. Prunea a dat asigurări că lucrurile sunt pe cale să se rezolve

Oficialul dinamovist a dat asigurări că lucrurile se vor rezolva din punct de vedere financiar, iar până pe data de 15 ale lunii, fotbaliştii de la Dinamo îşi vor primi cel puţin un salariu.

Totodată, Prunea a confirmat că Ionuţ Negoiţă va rămâne patron la Dinamo cel puţin până în vară:

”Pentru a nu risca să devină liberi, trebuie să virăm un salariu până pe 15. Se va vira, nu există probleme de acest gen. Înainte de vacanţă, jucătorii au primit o parte dintre drepturile financiare. Iar poziţia domnului Negoiţă a fost clară: anul acesta, până în vară va suţine echipa. Sunt foarte convins că aşa o să fie. Nu-mi fac probleme din acest punct de vedere” a declarat Prunea, în exclusivitate la Sport Report de la Telekom Sport.

”Mircea Rednic, o alegere excelentă pentru Poli Iaşi”

Printre subiectele discutate telefonic la Sport Report, Florin Prunea a vorbit şi despre numirea lui Mircea Rednic la cârma formaţiei Poli Iaşi. Prunea, un apropiat al lui Rednic şi fost oficial al moldovenilor a declarat:

”Mircea Rednic este un antrenor foarte bun. Iaşiul şi-a luat antrenor bun şi îi doresc baftă acolo. Nu m-a surprins, pentru că Mircea Rednic trebuia să înceapă din nou. Are condiţii bune acolo, s-a investit şi în infrastructură, situaţia financiară este stabilă la echipă” a mai adăugat Florin Prunea.

Afla mai multe despre: florin pruneadinamo 

viewscnt
Articole similare