Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Aşa se intră în faliment. La ce echipă a avut Dan Petrescu cel mai mare salariu din carieră

EXCLUSIV | Aşa se intră în faliment. La ce echipă a avut Dan Petrescu cel mai mare salariu din carieră
Comentarii

Dan Petrescu a împlinit 50 de ani, iar Telekom Sport a pregătit o ediţie specială a emisiunii "Top Interviuri". În cadrul dialogului cu Alexandru Săbău, antrenorul CFR-ului a dezvăluit care a fost cel mai mare salariu din cariera sa de jucător.

"Cel mai mare salariu l-am avut la Bradford. Mai aveam contract doi ani cu Chelsea, iar Vialli mi-a spus că l-a cumpărat pe Laudrup şi că se bazează pe el mai mult decât pe mine. Mi-a spus că pot rămâne, dacă îmi convine să fiu rezervă, dacă nu, să-mi găsesc echipă. Poate a fost greşeala mea că am plecat, dar, din punct de vedere financiar, m-am gândit că este o ofertă mult mai bună.

Însă, nici măcar n-am reuşit să câştig banii ăia. Am stat doar şase luni şi am plecat, pentru că era un dezastru uriaş la echipă. Jucătorii au început să plece, clubul a dispărut apoi. Între timp, echipa a reapărut, acum e în liga a treia, dar atunci chiar au dat faliment. Ne-au spus că nu-şi mai permit să ne plătească, deoarece au oferit salarii mult prea mari. Oricum, cert este că a fost greşeala mea că am plecat" , a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescuchelsealondrabradfordtop interviuri 

viewscnt
Articole similare