Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Astea sunt surprizele lui Contra. Jucătorii uitaţi de toată lumea, doriţi de selecţioner la naţională: "Mă duc să-i văd, să vorbesc cu ei"

EXCLUSIV | Astea sunt surprizele lui Contra. Jucătorii uitaţi de toată lumea, doriţi de selecţioner la naţională: "Mă duc să-i văd, să vorbesc cu ei"

Fotbal

Comentarii

La finalul lunii, echipa naţională a României se va reuni pentru a disputa cele două meciuri de pregătire pe care le are în program. Deşi a fost confirmată doar partida cu Finlanda, următorul adversar urmând să se stabilească, selecţionerul Cosmin Contra a început deja treaba.

La finalul acestei săptămâni, selecţionerul Cosmin Contra va merge în Italia pentru a-i vedea la treabă pe Puşcaş, Stoian şi Boldor. Dacă atacantul de 22 are o formă excelentă şi are deja 9 goluri marcate în cele 16 meciuri jucate pentru Novara, iar Stoian este om de bază la Crotone, Deian Boldor, însă, are un singur meci jucat în acest sezon pentru Verona.

"La finalul săptămânii, mă voi duce în Italia. Vreau să-l văd pe Boldor, sper să joace. Mă duc să-l văd şi pe Puşcaş, mă duc să-l văd pe Stoian. Fiind toate aceste zone apropiate, nu trebuie să mă deplasez foarte mult pentru a-i vedea pe toţi.

Voi încerca să am şi câteva discuţii cu ei, să-i cunosc mai bine. Au mai fost oameni din staff-ul meu să-i vadă pe aceşti jucători şi i-am luat în vedere. Dacă se vor afla într-o formă bună, vor putea face pasul la echipa naţională" , a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | A picat amicalul de lux cu Argentina! Motivul pentru care România a refuzat vicecampioana mondială. Contra: "Ar fi fost inuman!"

Afla mai multe despre: boldorromaniastoianseria astoianpuscas 

viewscnt
Articole similare