Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atac devastator la FCSB! Becali şi Dică, făcuţi praf: "Nenea Gigi din Pipera, cu oi multe ..."

EXCLUSIV | Atac devastator la FCSB! Becali şi Dică, făcuţi praf: "Nenea Gigi din Pipera, cu oi multe ..."

FCSB

Comentarii

Până în momentul de faţă, FCSB n-are cel mai fericit sezon. Vicecampioana României a părăsit Europa League încă din preliminarii, a fost eliminată din Cupa României, iar acum mai luptă doar pentru titlul de campioană.

Fostul internaţional, Ionel Ganea, este sigur că parcursul dezamăgitor al roş-albaştrilor are legătură cu implicarea lui Gigi Becali la echipă.

"Cred că lupta la titlu se va da între CFR şi Steaua în acest sezon. În ţară, rămâne Steaua. Indiferent că face domnul Talpan o mie de procese. Lumea nu o să-i zică niciodată FCSB. Dacă tot aşteaptă mulţi să defileze, urmează acum parada de defilare pe 1 decembrie. Să iasă aici cei de acolo să defileze, în frunte cu nenea Gigi.

Antrenorul oricum e nenea Gigi din Pipera, cu oi multe. Omul a ieşit în presă şi a recunoscut. La fiecare meci, tu rulezi 3-4 jucători şi nu ai cum să le dai forma sportivă necesară pentru a acumula condiţie fizică. Dar, n-avem ce să-i zicem lui Dică. Dică îşi vede de treabă ca un adevărat profesionist" , a declarat Ionel Ganea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionel ganeagigi becalitalpansteauacfr 

viewscnt
Articole similare