Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Au fost jucători care te-au dezamăgit?". Răspunsul ferm oferit de Mirel Rădoi în direct la Telekom Sport

EXCLUSIV | "Au fost jucători care te-au dezamăgit?". Răspunsul ferm oferit de Mirel Rădoi în direct la Telekom Sport

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Telekom Sport după primele cinci meciuri în care a condus naţionala mare a României, Mirel Rădoi (40 de ani) a răspuns la o întrebare sensibilă. Selecţionerul a fost întrebat de Dan Udrea dacă au existat jucători care l-au dezamăgit în această perioadă, iar Rădoi n-a ezitat să dea răspunsul.

Rădoi a spus că niciun jucător nu l-a dezamăgit în cele două perioade cu meciuri dedicate echipei naţionale, dar nu toţi s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

"(Au fost jucători care te-au dezamăgit?) De dezamăgit, nu! Au fost jucători care nu s-au ridicat la ce ne-am aşteptat noi, la ce arată la meciuri, la echipele lor pentru că avem discuţii cu directorii sportivi, cu preşedinţii, cu majoritatea antrenorilor şi nu revedem aceste lucruri.  Le punem şi noi pe fiecare în parte, poate din cauza pandemiei, poate la unii călătoresc foarte mult, alţii din punct de vedere psihologic numai ce au semnat cu unele echipe  şi nu sunt foarte montaţi la jocurile echipei naţionale.  Poate sunt şi jucători care încă nu înţeleg scopul lor la echipa naţională, se gândesc 'Vin la echipa naţională, indiferent ce se întâmplă vreau să plec la club sănătos', atunci implicarea lui e clar că nu va fi 100%", a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Mirel Rădoi, cinci meciuri oficiale pe banca naţionalei României!

Investit în funcţia de selecţioner al naţionalei mari înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19, Mirel Rădoi a avut de aşteptat până să debuteze pe banca tricolorilor. Rădoi a strâns cinci meciuri până în prezent şi a entuziasmat pe toată lumea cu primele rezultate, 1-1 cu Irlanda de Nord şi 3-2 cu Austria, dar luna octombrie a fost una grea pentru tehnician. România a pierdut trei meciuri, 1-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia şi 0-1 cu Austria.

Afla mai multe despre: mirel radoijucatoriechipa nationala 

viewscnt
Articole similare