Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Avertismentul primit de Stanciu de la un fotbalist reîntors în Liga I: "Va avea probleme" Cum şi-ar face viaţa grea Nicuşor

EXCLUSIV | Avertismentul primit de Stanciu de la un fotbalist reîntors în Liga I: "Va avea probleme" Cum şi-ar face viaţa grea Nicuşor

Stranieri

Comentarii

Nicuşor Stanciu s-a despărţit de Al Ahli Jeddah şi s-ar putea întoarce în Cehia în această vară. Mijlocaşul negociază cu Slavia Praga.

După ce a evoluat un an pentru Sparta Praga, Stanciu este gată să ajungă la rivala de moarte a fostei sale echipe. Lukas Droppa, noul jucător al lui Gaz Metan, spune că mutarea are riscurile ei. Cehul argumentează în exclusivitate pentru Telekom Sport. 
 
"El a făcut şi nişte greşeli, a spus unele lucruri rele în presă. Ştiu că este jucător de calitate şi îi urez succes. Cred că este un om bun, dar a spus că nu pleacă de la Sparta până nu câştigă trofee cu această echipă, apoi a plecar imediat, iar acum se întoarce, dar la Slavia Praga. Bineînţeles că va avea probleme. În primul rând va trebui să le demonstreze fanilor Slaviei că este un jucător foarte bun. Dacă vine la Slavia şi nu joacă bine, va avea mari probleme. Dar dacă îşi demonstrează calităţile şi marchează, atunci fanii Slaviei îl vor iubi" a spus mijlocaşul la închidere. 
 
Droppa îl cunoaşte pe Stanciu din Liga I. Cei doi s-au duelat în meciurile Pandurii - FCSB, din sezonul 2015 - 2016.  
 
"Mi-amintesc că am jucat şi eu de trei ori împotriva lui şi ştiu că este un fotbalist de calitate. Ştie să marcheze, să dea pase decisive. A arătat asta şi la Sparta, dar i-a fost greu, pentru că Sparta nu juca bine şi el avea nevoie de mai multă încredere şi de ajutor de la coechipieri. S-a transferat apoi la arabi. Nu sunt de acord cu această decizie, dar o respect. Să vedem acum dacă se va întoarce la Praga" adaugă fotbalistul ceh de 30 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: droppastanciuslaviasparta praga 

viewscnt
Articole similare